USV hecht grote waarde aan een goede jeugdopleiding. Ervaren trainers met de juiste diploma’s op belangrijke jeugdteams (E en D). In seizoen 2008 is hierin een belangrijke stap gezet met Erik Nieuwenhuis. Erik is een techniektrainer die onder meer ervaring heeft opgedaan bij PEC Zwolle (destijds FC Zwolle) en sc Heerenveen, Erik was namens deze twee clubs werkzaam als RVT (regionaal voetbaltrainer), hij verzorgde tijdens deze rvt-cessies techniek- en loopcoördinatie scholing voor de regiotalenten. Tevens was hij werkzaam voor de Manchester United Meulensteen Academy. Hij werkt volgens de welbekende Coervermethode

Erik begon bij USV in seizoen 2008/2009 met een ‘clinic’ variant op zondag met techniektrainingen voor de F en E pupillen. Dat de teams hier hun vruchten van plukken blijkt wel uit het feit dat wij geselecteerde teams steeds hoger kunnen laten voetballen conform ons jeugd beleidsplan.

Inmiddels hebben we al jaren een samenwerking met Erik en voor het voetbalseizoen 2014/2015 hebben we Erik ook de complete training en coaching kunnen geven van ons D1 team. Hieruit is te zien dat USV zich niet alleen bezig houdt met korte termijn. De ervaring die Erik met zich meebrengt gaat inmiddels al ver over onze landsgrenzen. Op Aruba en Saint Lucia heeft Erik op uitnodiging diverse clinics verzorgd. Deze ervaring komt uiteindelijk onze club weer ten goede.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!