USV heeft eerste training achter de rug.

De selectie van USV heeft de eerste training van het nieuwe seizoen 2017/2018 afgewerkt. Dat gebeurde onder leiding van trainer Freddy de Boer. Net als diverse spelers geniet hoofdtrainer Theo van 't Zand nog van zijn vakantie. In tegenstelling tot eerdere berichten kon alsnog gebruikgemaakt worden van de oefenruimte op sportpark Hulsterlanden. De gemeente zette hiervoor maandag het licht op groen. Overigens duurt het nog tot eind van deze maand voordat de eerste oefenwedstrijd op het programma staat (dinsdag 29 augustus in Balkbrug). Het bekertoernooi begint op zondag 3 september terwijl de competitie pas eind september begint. Dit alles volgend de wedstrijdkalender nieuwe stijl van de KNVB.

 

Trainer Freddy de Boer (geheel rechts) kon ruim 20 man begroeten op de eerste training van het nieuwe seizoen.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!