15-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Tijd Event QTY
85' 1 Maarten Pouwels
89' 1 Jeroen Kamphuis

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
W. Jagt

SV Dalfsen na vier wedstrijden nog steeds ongeslagen

De wedstrijd tegen middenmoter Sleen was zondagmiddag toch lastiger dan gedacht. Lange tijd stond het 0-0 en leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen. Het was uiteindelijk in de 85e minuut dat Maarten Pouwels de score voor Dalfsen opende, niet veel later gevolgd door een doelpunt van Jeroen Kamphuis.

Deze twee doelpunten waren overigens niet de enige van de wedstrijd, Dalfsen wist in totaal maar liefst vijf keer te scoren, waarvan er maar liefst drie vanwege buitenspel afgekeurd werden. De matig leidende scheidsrechter ‘vergat’ ook nog de doelman van Sleen van het veld te sturen nadat hij een doorgebroken speler van Dalfsen onderuit had gehaald. Kortom het zal de ploeg van Jacob Grooten niet mee tegen Sleen.

Dalfsen blijft met deze overwinning koploper in de derde klasse C, op de voet gevolgd door CEC uit Emmer Compascuum. Laat dit nu net de wedstrijd van volgende week zijn, Dalfsen speelt uit en de wedstrijd vangt aan om 14.00 uur.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!