USV
1
0
CEC

Speler Statistieken

USV
QTY Event Tijd
Frank Kuiper 1 73'
CEC
Tijd Event QTY

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
A. Mansouri

https://twitter.com/twitter/statuses/937341182337867778

IJzersterk USV zet CEC opzij: 1-0.

Het stond nog 0-0, maar trainer Erwin van Oosten liet het in de rust donderen en bliksemen in de kleedkamer van CEC.

De peptalk was nodig omdat de nummer 2 van de ranglijst uit Emmercompascuum voortdurend werd afgetroefd door een uitstekend spelend USV. CEC beschikt over een prima voetballende ploeg, maar gaf achterin ook veel ruimte weg. Waar vooral Ron Meijerink steeds maar weer gevaarlijk opdook. De USV spits schoot rakelings naast, over en stuitte een keer op doelman Gerben Springer.  Ook toen Frank Kuiper na een vrije trap in stelling werd gebracht lag Springer in de weg. USV ging onder applaus de rust in, maar ook in de wetenschap dat het had verzuimd afstand te nemen van de gasten.

Ook in de tweede helft bleef het duel zeer attractief. Beide ploegen gingen vol voor de winst. In de 73e minuut sloeg USV toe. Uitblinker Rick Timmerman gaf vanaf de rechterkant een voorzet op maat, die door Frank Kuiper op onnavolgbare wijze werd ingekopt. Een geweldige goal (1-0). De amusementswaarde nam daarna alleen maar toe. CEC legde zich niet neer bij de nederlaag. Mark Timmer raakte de lat boven doelman Martijn Scheper. En de USV doelman redde even later heldhaftig op een inzet Tom Rengers. Het bleef maar op en neer gaan. De ingevallen Swen Meesters had de 2-0 op zijn schoen. Maar ook de defensie van USV onder leiding van de vrijwel foutloze Dennis van der Veen kon geen moment verslappen. Zo bleef het uiterst spannend tot het laatste fluitsignaal. Uiteindelijk trok USV de zege verdiend over de streep. Het applaus was dit keer langdurig. Want USV leverde een collectieve prestatie van formaat. Met deze opsteker in de achterzak gaat USV zondag op bezoek bij Ter Apel ’96.

 

Sterkhouder Dennis van der Veen heeft de verdedigende stelling verlaten en bestookt het doel van CEC-keeper Gerben Springer.

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!