USV
0
1

Speler Statistieken

USV
QTY Event Tijd
Tijd Event QTY
66' 1 Peter Harkes
1 Marijn Verdoold

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
B. Dordievski

USV nipt onderuit tegen Dalen (0-1)

“Het zat er heel taai aan”, zei Gert Veenstra na afloop. De opgeluchte assistent-trainer van Dalen vatte hiermee het duel kort en goed samen. Zeker op basis van de eerste helft was de overwinning van zijn ploeg verdiend. Dalen is niet voor niets de nummer 2 van de ranglijst. Het is bij Dalen allemaal net wat solider en een tikkeltje meer balvast dan bij USV. Maar ondanks het overwicht van Dalen was in de rust het verschil nog niet gemaakt. Dat was ook te danken aan USV keeper Martijn Scheper. Naast een aantal prima reddingen stopte hij in de 34e minuut op fraaie wijze een strafschop van Marijn Verdoold. De prima arbiter Dordievski wees naar de stip toen Dalens gevaarlijkste aanvaller Peter Harkes over de knie ging bij Jorden Zunnebeld. Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. Maar na ruim een uur kreeg het conditioneel sterke USV het spel meer en meer in handen. Dalen moest steeds verder terug en ontsnapte aan een achterstand toen Sander Schaeffer besloot tot een voorzet in plaats van zelf te schieten. Even later kwam Dalen alsnog op voorsprong. Een mooi doelpunt. Niet toevallig van Peter Harkes. De uitblinker nam een voorzet van de rechterkant ineens fraai op zijn schoen (0-1). Terwijl Dalen gokte op een allesbeslissende bevlieging van de ingevallen goalgetter Martijn Heerkes zette USV nog maar weer eens een tandje bij. Het slotoffensief leverde wel wat kleine kansjes op, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!