USV 90 jaar, een jaar vol activiteiten

Jub logo blauwWelkom op de pagina omtrent het 90-jarig bestaan van onze vereniging.

De speciaal in het leven geroepen jubileumcommissie is al maanden in voorbereiding om u een pakkend programma voor te kunnen schotelen. Zo wordt getracht in iedere maand een activiteit te ontplooien. Dit kunnen bestaande, maar ook extra activiteiten zijn. De bestaande activiteiten, denk hierbij aan: het combi-toernooi of de openingsdag voor de jeugd, krijgen dan een extra feestelijk tintje. Bijzonder te vermelden is het uitgeven van de Jubileumeditie van ons clubclud de USV-er, die in een oplage van 4500 stuks, huis aan huis in Nieuwleusen en omstreken zo rond de verjaardag van USV bij een ieder in de bus valt.

Op woensdag 15 januari staat de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op het programma. Hier zijn alle leden, donateurs en sympatisanten van USV met aanhang voor uitgenodigd. De vergadering wordt gehouden in het clubgebouw, aanvang 19:30 uur.

Op zaterdag 18 januari zijn er twee activiteiten, namelijk:

 • de Reünie van 's morgens 11:00 uur tot 's middags van 15:00 uur.  
  De reüniecommissie kon weliswaar teruggrijpen naar de bestanden van de Reünie van 2005 maar had desondanks toch nog weer een flinke kluif om nog meer oud-leden te lokaliseren. Na deze zoektocht zijn al deze mensen persoonlijk uitgenodigd. Mocht men nog iemand vergeten zijn, dan kan men zich hiervoor opgeven bij Koop Krul of Peter Meijerink of via het mailadres: info@unionsv.nl 

 • de Jubileumreceptie welke begint om 16:00 uur tot ca. 18:00 uur in het clubgebouw.
  Hiervoor zijn alle leden, donateurs en sympatisanten van USV met aanhang van harte welkom.

Daarnaast wordt op deze zaterdag de speciaal, door Panelprint.nl ontworpen en aangeboden "WALL of FAME" gelanceerd. Hier kan iedereen een "bordje" kopen om daar zijn/haar USV-uiting wereldkundig te maken.
De opbrengst van deze Wall of Fame wordt gereserveerd voor de verbouwing van de kleedkamers.

In het voorjaar (datum nog nader te bepalen) wordt de Super-Saterday georganiseerd.
Dit is een verrassingsdag voor de gehele jeugd van USV.

Zaterdag 23 mei bedanken wij 's avonds onze vrijwilligers weer tijdens de jaarlijkse Medewerkersavond voor hun tomeloze inzet van het afgelopen seizoen en de komende drukke toernooiweken.

De maanden mei en juni staan in het teken van de toernooien. Deze toernooien een extra feestelijk tintje.
Deze toernooien staan geagendeerd voor

 • zaterdag 30 mei    Evert Runhart 4 tegen 4 toernooi
 • vrijdag 05 juni       Hessenpoort toernooi 
 • zaterdag 6 juni      Combi Toernooi
 • zaterdag 13 juni    Accountancy Toernooi
 • zaterdag 20 juni    Plus Luuk Thijs Volleybaltoernooi.

Verder is van 8 juni t/m 11 juni ons sportpark ook weer het decor voor de start en de finish van de Wandelvierdaagse etappes.

Juli is de maand waarin we even bij willen komen.

Eind augustus wordt weer een  Superverloting gelanceerd. De opbrengst van deze verloting wordt weer gereserveerd voor de verbouwing van de kleedkamers

Op zaterdag 29 augustus, tijdens de Openingsdag voor de jeugdteams, wordt er ook een Voetbal Clinic voor de jeugd georganiseerd.
Daarnaast is de boardinghal omgetoverd om er een Beach Soccer Tournooi te kunnen houden met een Beach Party op het terras.

Dan zijn wij in de maand september aangekomen. De eerste zaterdag van de maand, 5 september, gaan de competities weer van start..

Oktober, woensdag de 28e komt Frans Krake, ook wel bekend als "de Rampondernemer", bij ons spreken voor al onze sponsoren tijdens de Sponsors Speciale sponsor avond / VIP 

Voor de maanden november en december liggen de plannen nog in de kast, maar zodra daar meer over bekend is wordt dit hier weer gepubliceerd.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!