USV sluit seizoen in Smilde winnend af.

Eigenlijk stond er voor zowel Smilde’94 als USV in de laatste   competitiewedstrijd niets meer op het spel. De Smildenaren konden niet meer stijgen of dalen in de rangschikking en de blauwwitten hadden na het behalen van het kampioenschap nog de sportieve eer om na de 2e periodetitel ook de 3e op haar naam te schrijven. Het duel om des keizers baard kon jammer genoeg geen moment bekoren. De thuisploeg wilde misschien nog wel maar kwam duidelijk kwaliteit tekort en de trouwe supporters van USV genoten meer van het mooie weer dan van het minder geïnspireerde spel van de mannen van hun cluppie. Misschien ook wel begrijpelijk na het geweldige seizoen wat met het kampioenschap werd bekroond. Veel USV’ers kwamen, misschien ook wel door de geïmproviseerde opstelling, nauwelijks in hun ritme en gebruikelijke vorm. De defensie onder leiding van Martijn Verburg en Kay Huzen stond echter tegen Smilde wel als een huis en gaf nauwelijks kansen weg. De Nieuwleusenaren kregen een aantal uitstekende scoringsmogelijkheden maar uiteindelijk moest uitblinker en strafschopspecialist Sander Schaeffer er in de 72e minuut aan te pas komen om de Nieuwleusenaren de 19e overwinning van het seizoen te bezorgen.

Door de winst werd ook de 3e periode binnengehaald en het seizoen op waardige wijze afgesloten.
 

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!