Uitslagen en wedstrijdverslagen Jeugd d.d. 13 mei 2017.

 

USV JO9 1 - Lemelerveld JO9 1 (1-3)

Leuke wedstrijd. Tegenstander was iets beter en zij hebben dan ook terecht gewonnen. Wel kwamen we nog even op 1-1 en hadden we zelfs nog wat kleine mogelijkheden. Echter Lemelerveld sloeg in de slotfase nog 2x toe. 

Heino JO9 6g - USV JO9 2 (2-6)

Laatste uitwedstrijd van ons tegen Heino. Eerste paar minuten was Heino leuk bezig maar gelukkig voor ons ging de bal er niet altijd in, maar we kwamen toch achter met 1-0. Ruststand was in ons voordeel 2-4. Na de rust gingen onze jongens lekker door om er nog 2-6 van te maken.

USV JO11 2 - JVC Dedemsvaart JO11 6 (1-3)

De laatste wedstrijd van het seizoen speelden we thuis. Veel supporters langs de lijn om de jongens aan te moedigen. Het was een spannende wedstrijd en kansen over en weer. Dedemsvaart was iets secuurder met het afwerken en maakte de doelpunten. Op het laatst scoorden we nog een doelpunt maar dat was te laat om het nog spannend te maken. Het was een zwaar seizoen voor de jongens met helaas teveel verlies partijen. Het onderlinge plezier binnen het team was er gelukkig niet minder om. Met een mooie roos van de ouders, snoep en drinken werd het nog heel laat in de kantine….

Vilsteren JO11 1g - USV JO11 3g (4-2)

Vanmorgen mochten wij op pad naar de koploper Vilsteren voor een cruciale wedstrijd voor beide teams. Als Vilsteren zou winnen, zouden ze kampioen zijn en als wij zouden winnen, hadden wij ook nog een kans om gedeelde 1e te worden, als we volgende week zouden winnen van Gramsbergen, de nr 2 op de ranglijst. Dus volle bak voetballen en er voor gaan, we gaan het niet weggeven vandaag. En dat was te zien, want de jongens en de meiden van beide teams gingen er vol voor, waardoor er een hele spannende wedstrijd te zien was voor het vele publiek ! Na meerdere kansen voor beide teams, viel in de 19e minuut pas de 1-0 voor Vilsteren. Niet opgeven was het motto in de rust en er weer als team vol voor gaan. Dat was te zien, want vanaf de aftrap viel er door mooi combinatiespel, meteen de 1-1. Bij Vilsteren kwam de schrik er even in, waardoor we nog even een paar doelkansen kregen, maar de keepster van hun wilde vandaag niets meer doorlaten, dus bleef het lang 1-1. In de 43e minuut viel na een mooie aanval de 2-1, waardoor we het even kwijt waren en in de 45e minuut door even een aarzeling achterin, meteen de 3-1 tegen kregen. Maar USV wilde het nog niet opgeven, want in de 48e minuut viel door een mooi afstandschot van Fedde de 3-2. Met nog een paar minuten te spelen, was het alles of niets, maar helaas na hard werken, viel vlak voor de tijd de genadeslag voor USV, namelijk na een mooie redding van Loek, een ongelukkige rebound 4-2. Weer een super dikke duim voor iedereen, want ze hebben vandaag gevochten als leeuwen !!!     Vilsteren JO11-1G : Gefeliciteerd met jullie Kampioenschap !!!

Go Ahead Kampen JO11 8M - USV JO11 4 (12-0)

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Geëindigd  in de middenmoot. Goede wedstrijden afgewisseld met mindere, maar over het algemeen goed gespeeld. Terugkijkend zijn alle spelers als voetballer gegroeid dit seizoen. Dit was een mooie afsluiter. Weliswaar werkte de tegenstander mee, maar er werd goed samengespeeld en gecombineerd. Door de wens om zelf te scoren bleven er zelfs wat kansen onbenut. Een mooi vertrekpunt voor het nieuwe voetbaljaar. Nu nog lekker enkele toernooien spelen.

ST: HMC MO11 1 - USV MO11 1 (8-2)

De laatste competitie wedstrijd van dit seizoen. Een goed gespeelde wedstrijd met een goede inzet. Maar Hattem was te sterk. Nu nog een toernooi op 3 juni in IJsselmuiden.

JVC Dedemsvaart JO13 2 - USV JO13 1 (1-9)

Goeie afsluiting seizoen van de D1. De mannen waren vandaag goed op dreef. Verdiend gewonnen.

USV JO13 2 - ASC '62 JO13 4 (2-10)

Vandaag de laatste competitie wedstrijd. De jongens hadden bedacht dat ze met een verrassingsopstelling wilden spelen. Dat werkte dus niet!  2-10 verloren. Op naar het volgend seizoen.

USV JO13 3 - DES JO13 2 (1-2)

Geen verslag ontvangen.

USV MO13 1 - Voorwaarts V MO13 1 (6-0)

Mooie degelijke overwinning tegen Voorwaarts V uit Westerhaar. De score was enigszins geflatteerd wat voornamelijk kwam door onze keepster die in een supervorm verkeerd en drie 1 op 1 duels met de spits van Voorwaarts wist te winnen. Door deze negende overwinning hebben we een mooie derde plaats veilig gesteld. Een eerste of tweede plaats is waarschijnlijk niet meer haalbaar, daarvoor zijn we afhankelijk van onze tegenstanders de Zweef en Blauw Wit ‘66. Maandagavond 22 mei spelen we onze twaalfde en laatste competitiewedstrijd om 19.00 uur thuis op sportpark Hulsterlanden tegen HHC Hardenberg. Op naar de 30 punten uit 12 wedstrijden!

HTC MO13 1 - USV MO13 2 (3-3)

Vandaag voor de laatste wedstrijd wederom naar Zwolle. Al kort na de aftrap stonden we met 1-0 achter. De dames van HTC zaten er goed op en wij waren wat traag met reageren. HTC was erg fysiek en had veel de mond los. De dames waren er zichtbaar van onder de indruk en raakte hierdoor behoorlijk uit hun spel. HTC scoorde al snel de 2 en de 3-0. Toch wisten we ons te herpakken en creëerde we goede kansen. Rust stand 3-2. In de tweede helft is het gelukt er een gelijkspel uit te slepen. Goed gevoetbald dames en de tweede helft goed bij jezelf gebleven. Als afsluiting gezellig wat gedronken. Al met al een prima seizoen voor de dames.

USV JO15 1g - OZC JO15 2g (2-2)

Geen verslag ontvangen.

Nieuwleusen SV JO15 3 - USV JO15 2 (8-0)

Geen verslag ontvangen.

USV MO15 1 - SVI MO15 1 (1-5)

Dat het zo’n uitslag zou worden leek er eerst niet op. Gedurende de 1e helft kregen we genoeg kansen om te scoren, maar de kracht ontbrak. De tegenstander had een dame die er wel raad mee wist en gewoon door de verdediging heen liep en zo rustig kon blijven scoren. De rust was dan ook 0-3. Na rust hetzelfde beeld, alleen onze kansen waren op een half hand te tellen. Het zat er gewoonweg niet in. De reeds genoemde dame van SVI scoorde er nog 2 en kwam dus op 5. Lotte scoorde tegen. Volgende keer beter. Marieke liep tegen een blessure op en hopen dat ze er gauw weer bij is. Beterschap.

HHC Hardenberg JO17 3 - USV JO17 1 (1-3)

Geen verslag ontvangen.

Heeten JO17 2g - USV JO17 2g (2-2)

Onze laatste wedstrijd van het seizoen met het complete B2 team tegen Heeten. We begonnen goed, fel en de druk op de ketel, we stonden na een half uur met 0-2 voor na twee mooie goals van Jelmer en Julian. Heeten voelde dat wij achter over gingen leunen, en maakte voor rust 1-2. Na rust was de afspraak om direct vol de druk er opnieuw op te zetten, dat deden we ook bij vlagen, maar daardoor kwamen er ook kansen voor de tegenstander. Ruim een kwartier voor tijd wist Heeten te profiteren hiervan en werd het 2-2. Dit is een spannende stand, want afhankelijk wat de tegenstanders verder doen worden we 3e, 4e of 5e in de eindstand. Helemaal leeg gespeeld hielden we de stand knap op 2-2 met kansen over en weer. We kunnen terug kijken op een mooie 2e seizoenshelft in een klasse waar wij in thuishoren op dit niveau, maar iets dichterbij mag wel KNVB ! Warnsveld uit, Colmschate, en diverse keren Apeldoorn op bezoek gehad, de spelers kregen er een gratis topografieles bij J. Spelers bedankt voor deze mooie 2e seizoenshelft en inzet, nu lekker BBQ-en als afsluiting bij de fam. Dekker. Supportersvereniging USV bedankt voor de bon/bijdrage, en fam. Dekker voor het beschikbaar stellen van de locatie. Allemaal bedankt, namens de leiders Arjan, Jan en Rolfjan.

USV MO17 1 - WVF MO17 1 (0-9)

De laatste wedstrijd vandaag tegen de kampioen. Even afwerken en dan naar het volgend seizoen met als basis een groter team. Dat is mooi. Voor de rest ging de wedstrijd nergens om, zo ook de beleving. Met dank aan de vele inleners die dit seizoen het bestaan van MO17-1 mogelijk hebben gemaakt.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!