Eeuwige roem voor Ruben Bouwer: winnaar topscorers-bokaal seizoen 2016/2017.

Op 17-4-2017 is op deze site een artikeltje geplaatst over de stand van de USV topscorersbokaal. Liefst 3 voetballers gingen toen aan kop in de strijd om deze prestigeuze titel, te weten Leon Kooiker, Ron Meijerink (beiden USV 1) en Ruben Bouwer (USV 2 Za). Dit drietal werd op de voet gevolgd door Valentijn Vogelzang (USV 2 Zo) met 14 treffers.

Na 16-4-2017 resteerden nog vier speelrondes, waarin Leon en Ron moesten afhaken, omdat zowel Valentijn als Ruben met scherp schoten. Met nog één competitiewedstrijd te gaan leek Valentijn de strijd in zijn voordeel te beslissen. Hij had namelijk 22 treffers op zijn naam staan, Ruben volgde met 20 treffers. Tijdens de laatste competitiewedstrijd, die gespeeld werd in het weekend van 13/14 mei, sloeg Ruben Bouwer echter keihard toe. Met vier treffers vijzelde hij zijn totaal op tot 24 treffers. Valentijn wist eenmaal het net te vinden en kwam daarmee op een totaal van 23 treffers.

Op de in de kantine hangende lijst met USV-topscorers (vanaf 1986/1987) zal derhalve de naam van Ruben Bouwer opgenomen worden. Kortom: eeuwige roem voor Ruben.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!