Nog drukke weken bij  USV.

 

Bij  USV is afgelopen weekend de toernooiencyclus in gang gezet. Vrijdagavond was sportpark Hulsterlanden het decor voor de afsluitende ronde van het 7 tegen 7 voetbal. Na afloop werden de prijzen verdeeld onder het genot van een drankje en een hapje van de barbecue. Zaterdagmorgen was het de beurt aan de allerkleinsten. Er hadden zich 30 teams ingeschreven voor het 4 tegen 4 toernooi en alle spelers gingen met een mooie medaille naar huis. 's Middags werden de velden bezet door de oudere jeugd van USV tijdens het rommeltoernooi. Net als de vorige edities van dit onderlinge mix-toernooi gingen sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Ook de komende weken is er nog van alles te doen bij USV. Om te beginnen aanstaande woensdag. Dan organiseert USV vanaf 18.30 uur een ladiesnight voor alle meiden die van voetballen houden. Ook niet leden zijn van harte welkom. Zaterdagavond worden de 250 vrijwilligers  van USV in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse medewerkersavond. Hier een overzicht van de nog resterende activiteiten bij USV: Maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni start en vertrek wandelvierdaagse, vrijdag 9 juni Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi, zaterdag 10 juni Combitoernooi, zaterdag 17 juni Accountancytoernooi en zaterdag 24 juni Plus Bakker volleybaltoernooi.

De 4 tegen 4 teams stellen zich voor.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!