JO11-3G in de Bekerfinale.


De jongens en het meisje van de JO11-3G hebben na het spelen van diverse mooie voorrondes de bekerfinale bereikt, die op zaterdag 27 mei 2017 wordt gespeeld in Vriezenveen. De tegenstander van U.S.V.  is dan DOS ’37, die dus een thuiswedstrijd speelt.

Het seizoen van dit jaar kon eigenlijk al niet meer stuk , omdat we eerst al Kampioen werden van het najaar 2016. Dat hield in promoveren naar een hogere klasse, maar dan ook nog de bekerfinale halen, is helemaal een topprestatie van deze jonge jeugdspelers. De jongens en het meisje spelen echt als een hecht team en gaan voor elkaar door het vuur.

Vooral de halve finale was een spannende topper, die je vooraf niet kon bedenken, want toen moesten we uit voetballen bij SV Nieuwleusen, tegen de JO11-6. Dus motivatie genoeg om er vol voor te gaan, maar SV dacht daar natuurlijk hetzelfde over. Na een hele spannende en sportieve wedstrijd met veel publiek, klonk er na het laatste fluitsignaal een hard gejuich van ons, vanwege een mooie 2-6 overwinning.

Nog een weekje lekker trainen en dan mogen Loek, Bart, Elize, Wessel, Lars, Fedde, Jelte en Dehjay er vol voor gaan en zullen wij en hopelijk ook heel veel U.S.V. supporters deze toppers naar de overwinning aanmoedigen !!! We zijn sowieso nu al trots op ons team !!!
Dus kom ons supporten op zaterdag 27 mei om 13:00 uur in Vriezenveen !!!

Namens de leiders Hanno Vedder en Gerhardi de Boer.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!