Hoofdsponsor PLUS Bakker start USV-voetbalplaatjesactie

Supermarkt PLUS Bakker gaat net als 7 jaar geleden een grote voetbalplaatjesactie houden met afbeeldingen van de lokale helden van USV. De vorige keer hield de actie jong en oud maandenlang in de ban en gaf zo een bijzondere impuls aan het clubleven bij USV. Er komt weer een speciaal USV-album om alle afbeeldingen van de actieve USV-spelers te verzamelen. Achter de schermen wordt door een speciale USV-werkgroep al hard gewerkt aan de voorbereiding van deze actie van onze hoofdsponsor PLUS Bakker.  Uiteraard moet iedereen weer op de foto. Dus houd deze website in de gaten over de voortgang en de planning. Uiteraard worden ook de leiders van de teams hiervoor aangehaakt. Eind dit jaar geeft PLUS Bakker het startsein voor de plaatjesactie. De stickers met afbeeldingen zijn primair bedoeld voor het plaatjesboek, maar kunnen incidenteel ook gebruikt worden voor de aankleding van de supermarkt en ons eigen clubgebouw. Of voor een publicatie in de pers. In verband met portretrecht vragen we daarom leden vanaf 18 jaar via het zetten van een handtekening toestemming hiervoor. Voor jongere leden vragen we deze handtekening van de ouders/verzorgers.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!