BG Gelul ende Geblaet wint voor de 3e keer Combi toernooi.

De Hessenpoortbokaal is voor Koninklijke Euroma BV.

Onder perfecte weersomstandigheden werden afgelopen weekend 2 grote toernooien gehouden bij USV. Vrijdagavond werd afgetrapt met het 9e keer Rabobank Hessenpoort Bedrijventoernooi. De Koninklijke Euroma bv werd de verrassende winnaar. De nieuwkomer gaf extra smaak aan het toernooi en mag de levensgrote wisselbeker een jaar lang in de prijzenkast zetten. Tweewielerspecialist Kruitbosch Zwolle bv kwam in de finale net tekort en werd tweede.

Zaterdag stond sportpark Hulsterlanden in het teken van de 33e editie van het Combitoernooi. Met 36 teams was dit toernooi weer maximaal bezet.  De spannende finale tussen het gerenommeerde BG Gelul ende Geblaet en het goed presterende team van toernooisponsor ‘t Witte Peerd eindigde gelijk. BG Gelul ende Geblaet won na penalty’s.

Feest na de beslissende strafschop.

Dit team kreeg voor de 3e keer de felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel uitgereikt door aannemers Herman Snijder en Marcel Tempelman van Combibouw.

BG Gelul ende Geblaet voor de 3e keer als winnaar op het podium.

De zilveren troffel was voor ’t Witte Peerd en de bronzen voegspijker ging naar Mean Machine. De Deugnieten moesten genoegen nemen met de 4e plaats. Op het sportpark was de hele dag vermaak voor jong en oud. Entertainer Mr. Jukebox zorgde na de prijsuitreiking voor nog wat extra sfeer op het stampvolle terras, waar deelnemers en bezoekers met een hapje en een drankje nog lang konden nagenieten van een meer dan geslaagde dag.

Het weer werkte helemaal mee.

Zaterdag wordt op sportpark Hulsterlanden het Accountancytoernooi gehouden. Teams van bedrijven uit de financiele dienstverlening strijden dan om de hoogste eer.   

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!