Dankwoord namens de organisatie van Combi 2017.

Sportvrienden!

Wat hebben wij als organisatie enorm genoten van het 33e Combitoernooi. Natuurlijk zat alles mee. Het begint natuurlijk met het weer. Ook 's avonds was het nog heerlijk vertoeven in een t-shirtje op het overvolle terras.

Voor het eerst was er de samenwerking met de SMON. Zij maakten het mogelijk dat de kinderen er met kleurig geschminkte gezichtjes bijliepen. Ook de dansjes die geleerd werden vielen enorm in de smaak. De supportersvereniging van USV had er voor gezorgd dat ook de inwendige mens weer volop werd verzorgd met een uitgebreide BBQ. Ook de vele kinderen met een roze suikerspin in hun handen waren een lust voor het oog. "Mister USV" Evert Runhart zorgde voor gratis ranja

Ook het springkussen en het mega grote "footdarts" zorgde voor veel vermaak voor jong en oud. Enkele deelnemers bleken zelfs meer te kunnen dan voetballen en mochten hun vocale talenten ter gehore mochten brengen aan het publiek. Kortom, te veel om op te noemen!

Een extra dankwoord willen wij graag uitspreken naar alle deelnemers aan dit toernooi. Liefst 36 teams zorgden voor de maximale bezetting. Zonder jullie inzet zou dit evenement natuurlijk helemaal niet mogelijk zijn! USV zal dan ook zeker blijven investeren in deze succesformule. Mochten er van jullie kant suggesties zijn staan wij daar natuurlijk altijd voor open.

De felicitaties gaan uit naar BG Gelul ende Geblaet. Zij mochten de felbegeerde Cup al voor de 3e keer omhoog houden.  Toch blijft er aan het eind van deze dag toch echt het gevoel dat we ons allemaal winnaars mogen noemen. Op naar de 34e editie!!

Helaas moet ik nog wel vermelden dat het ons opviel dat er dit jaar bij veel wedstrijden geen scheidsrechter aanwezig was. Ook dit is een wezenlijk onderdeel van dit toernooi. Jullie hebben immers ook zelf graag dat er een scheidsrechter aanwezig is bij jullie eigen wedstrijden. Als we er nu voor kunnen zorgen dat hier volgend jaar extra op gelet wordt, hebben wij als organisatie helemaal niets meer te klagen.

Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!

Namens de organisatie,

David Tas

USV

Bekijk op deze site alle foto's van Hessenpoort en Combi 2017.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!