Huldiging van de JO11-3G , bekerwinnaar 2016-2017 !!!

 

Door het winnen van de spannende bekerfinale op zaterdag 27 mei 2017, schreef het jeugdteam JO11-3G geschiedenis voor U.S.V. De club had een enkele keer de finale gehaald, maar nog nooit gewonnen.  De spelers en de leiders / trainers hadden op de dag zelf al een heel mooi cadeau gehad van de ouders, namelijk een zegetocht door het dorp met een huifkar.

Het jeugdbestuur van USV wilde het team later ook nog even in het zonnetje zetten en daarom werden de  jongens en het meisje  tijdens het Combitoernooi  op het USV podium gehuldigd voor hun fantastische prestatie. Ze werden 1 voor 1 met een mooie persoonlijke omschrijving naar boven geroepen, waar ze een felicitatie en een mooie beker van het jeugdbestuur mochten ontvangen. Na het maken van een paar mooie foto’s, mochten ze in de kantine nog even een bakkie patat gaan eten.

Ook onze 9e man, de vele supporters, die in weer en wind meegingen en langs de lijn stonden en altijd klaar stonden met een bakkie koffie voor de leiders, schoven ook gezellig aan, zodat we nog even gezellig met zijn allen konden nakletsen over het fantastische afgelopen jaar.

Wij als leiders willen onze 9e man bedanken , maar we willen vooral onze toppers Wessel, Loek, Bart, Lars, Dehjay, Jelte, Fedde en Elize heel erg bedanken, want zij moesten het allemaal maar even doen op het voetbalveld, maar de combinatie van plezier, inzet en teamgeest was de sleutel van al onze successen de afgelopen jaren !!!

Groeten van Hanno en Gerhardi

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!