USV kondigt uitbreiding bestuur aan.

 

Tijdens de voorjaarsledenvergadering van USV had secretaris Ben Schuurman opvallend nieuws  over de samenstelling van het bestuur. Het plan is om tijdens de  ledenvergadering  in november John Spijker, Daniëlle Vlierman en Michiel Smudde voor te dragen voor een bestuursfunctie. Waarbij Michiel Smudde de vacante rol van voorzitter op zich zal nemen. De beoogde nieuwe voorman is op dit moment al actief in de sponsorcommissie van de club. “We zijn erg blij met deze versterkingen”, zegt Schuurman. “Zeker na het afscheid van voorzitter Peter Meijerink (november vorig jaar) waren we bestuurlijk toch wat in ondertal geraakt. Het clubleven gaat er wel om door, maar het is toch geen ideale situatie.” Als aanloop naar de definitieve benoeming gaat het trio vanaf nu alvast warmlopen binnen het bestuur.  De leden keken terug op een uitstekend seizoen.  Met als hoogtepunt het kampioenschap van het vlaggenschip. Door deze geweldige prestatie speelt  USV 1 komend seizoen na 36 jaar afwezigheid weer in de 3e klasse. ‘We kwamen vorig jaar wat verrassend  terecht in district Noord, maar de switch van Oost naar Noord is ons erg goed bevallen’, zegt Schuurman. ‘En dan niet alleen sportief.  Ook de reisafstanden en de nieuwe contacten  hebben we als prettig ervaren.  We hebben dan ook meteen na het behalen van de titel de wens geuit bij de KNVB  om in Noord te blijven.”  Penningmeester Dick ten Klooster presenteerde de begroting voor het nieuwe seizoen.  Hij liet weten veel vertrouwen te hebben in de haalbaarheid van dit financiële plaatje.  Opvallend: sponsoring zit meer dan ooit in de lift. ‘Steeds meer bedrijven en ondernemers willen ons steunen’, zegt Ten Klooster.                     

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!