PlusBakkerToernooi 2017

       

Op zaterdag 24 juni vond het 46e PlusBakkerToernooi plaats. Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie, namelijk bij USV op sportpark de Hulsterlanden. Het was  een miezerige ochtend, maar bij een  prima volleybaltemperatuur streden 36 teams om de wisselbeker. Om half 10 klonk het startschot en werden  tot een uurtje of 3 alle poulewedstrijden afgewerkt 

Nadat de dames hun poulewedstrijden hadden afgewerkt, vond de prijsuitreiking plaats. Uit de handen van de voorzitter van de activiteitencommissie kreeg het team Di-da-retro de wisselbeker. Het was de 2e keer dat ze deze beker wisten te winnen.  Volgend jaar bij winst in de damespoule mogen ze de beker houden.

Bij de 29 gemengde teams stonden uiteindelijk de volgende teams in de kruisfinales: Koldepipe, De Buurtjes, Van de Hoek, Sjorveer, Ruitenveen, Allotria, PBT8 en kein Volleybal aber Tennismeisters. Na de halve finales, stonden uiteindelijk Koldepipe en Van de Hoek in de finale tegenover elkaar om de strijd voor een 1e en 2e plek.  Van de Hoek werd de winnaar na een spannende finalewedstrijd. Het is de 4e keer achter elkaar dat zij het toernooi winnen.  Zullen ze volgend jaar een gooi doen  om het voor de 5e keer te behalen?

Tijdens het toernooi werd een grote verloting gehouden. Alle prijzen waren beschikbaar gesteld door winkels uit Nieuwleusen. Er is nog 1 prijs blijven liggen. Een blauw lootje met het nummer 503. De prijs is af te halen aan het Christinaplein 7.

Als activiteitencommissie  willen we sportvereniging USV bedanken voor het beschikbaar stellen van  hun accommodatie en de fijne samenwerking. 

Ook de teams hartelijk bedankt voor de inzet op deze dag en hopelijk tot volgend jaar. Onder voorbehoud wordt het toernooi weer gehouden op de 3e zaterdag  van juni. De activiteitencommissie kijkt terug op een goed verlopen toernooi en hoopt volgend jaar meer deelnemende teams te mogen begroeten.

De activiteitencommissie van Flash Nieuwleusen

Het weer werkte niet echt mee, maar de deelnemers aan het PlusBakkerToernooi lieten zich niet uit het veld slaan.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!