Actuele All-time lijst: Rick Timmerman op 3, Kay Huzen 300+

Zoals je gewend bent verversen wij een keer in het jaar de zogeheten All-time lijst van USV 1.Die moet je altijd met een speciale bril lezen nu het gaat om de periode vanaf 1976. Het overzicht is een leuke graadmeter voor heel wat generaties USV 1 spelers, maar doet tegelijkertijd tekort aan alle eerste elftalspelers van vóór 1976. USV bestaat immers al sinds 1930. Die gegevens zijn nagenoeg niet in kaart. Dat is jammer, maar helaas een gegeven. Ruim 40 jaar is echter ook een hele periode en de ervaring is dat er ieder jaar met belangstelling naar de opsomming wordt gekeken. De stand is bijgewerkt tot en met het achter ons liggende seizoen 2016/2017. Er waren  in totaal 29 “caps” te verdienen. Het gaat om 3 beker- en 26 competitiewedstrijden. Er wordt geen verschil gemaakt tussen een basisplaats of een invalbeurt.
 
3 spelers stonden alle wedstrijden op het digitale wedstrijdformulier: Kay Huzen (nu bij het selecte 300+ gezelschap), Leon Kooiker en Sander Schaeffer. Een knappe prestatie, gezien het lange seizoen. Een kwartet spelers miste slechts 1 wedstrijd: Mathijs van Faassen, Niek Hamers, Ron Meijerink en doelman Martijn Scheper. Rick Timmerman kwam 26 keer in het veld en heeft Cor Kremer verdrongen van plaats 3 op het podium. Ook plaats 2 komt in zicht. Ron Meijerink (28 wedstrijden) werd gehuldigd voor zijn 250e optreden in USV 1. Samen met Leon Kooiker maakte hij ook de meeste treffers (16). De lijst wordt onveranderd en met een straatlengte voorsprong aangevoerd door Fred Bouwknegt (nu USV 3). Trainer Theo van ’t Zand gebruikte 23 verschillende spelers, waaronder 4 debutanten, te weten Jorden Zunnebeld, Arnout Ganzeboer, Dawid Krukowski en Max Schaeffer. Hiermee komt het totaal van deze intussen zeer volwassen lijst op 212 spelersnamen. Bekijk hier de volledige lijst.

Rick Timmerman met stip naar plaats 3.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!