USV 1 ontvangt Balkbrug voor de beker; indeling overige teams bekend.

 

In de bekerpoule, die voorafgaand aan de competitie wordt gespeeld, gaat USV 2x op bezoek in Zwolle. De klassieker tegen Balkbrug wordt op sportpark Hulsterlanden gespeeld.

3 september: Ulu Spor - USV / Balkbrug - sv Zwolle

10 september: USV - Balkbrug / Zwolle - Ulu Spor

17 september: sv Zwolle - USV / Ulu Spor - Balkbrug

Alle wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

De KNVB heeft ook de competitie-indelingen voor de overige teams van USV bekendgemaakt. Bij de senioren is het verzoek van USV 3 ingewilligd. In navolging van de hoofdmacht zoekt dit team het hogerop en gaat het noorden in. Balkbrug is om de hoek. Naar Noordwolde, Oosterstreek en Boyl is het een eindje rijden. Bij de jeugd treedt USV komend seizoen weer aan met een JO-19 team. Er staan diverse tripjes naar Zwolle op het programma. De meiden MO-17-1 treffen in de 2e klasse gerenommeerde namen als Genemuiden MO-17-1 en Rohda Raalte MO-17-1.

Log in op voetbal.nl en bekijk alle indelingen.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!