USV blij verrast met schenking TV Team

Het bekende Nieuwleuser TV Team trok jaren achtereen volle tenten tijdens de bouwvak. Liefhebbers van het Nederlandstalige genre en de typische Piratensound  kwamen er volop aan hun trekken. Het feest voor jong en oud  wordt al een paar jaar niet meer georganiseerd, maar de overkoepelende Stichting TV Team bestond nog steeds. Onlangs is deze Stichting opgeheven en het bestuur hiervan heeft besloten het batig saldo aan USV te schenken. USV is blij verrast met deze mooie geste. De toewijzing moet gezien worden in het licht van de brede inzet en aandacht voor de jeugd alsmede de maatschappelijke betrokkenheid van de club. USV dankt Het TV Team voor deze bijzondere waardering en zal het bedrag een passende bestemming geven.   

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!