Tribune USV hoog gewaardeerd bij Stentor onderzoek

‘Uitstekend verzorgd en aan de overkant zie je ook nog een staantribune’.

Met een 7,5 kreeg de zittribune van USV een hoog cijfer van de jury die namens dagblad de Stentor de tribunes van de amateurclubs in de regio heeft beoordeeld. Het panel keek hierbij naar zicht (USV score: 8), hygiëne (7), comfort (7) en uitstraling (8). HHC Hardenberg kwam als beste uit de bus. Maar dat is dan ook een club uit de 2e divisie.

USV deelt de 2e plaats met een aantal gerenommeerde clubs. MSC Meppel, WHC uit Wezep en Urk zijn stuk voor stuk hoofdklassers. Ook 2e klasser  Heerde scoorde een 7,5.

Tijdens de onlangs georganiseerde onderhoudsdag werd de tribune van USV nog van top tot teen gereinigd en dat heeft zonder twijfel invloed gehad op deze mooie klassering.

Overigens wordt juist op dit moment groot onderhoud gepleegd aan het bouwwerk uit 1990. De metselvoegen zijn al verwijderd. Daarna wordt de tribune gestraald. Na het opnieuw invoegen wordt het karwei afgerond met het aanbrengen van een coating.  

Zo maken we van een 7,5 een dikke 8! 

Meer over dit onderzoek op: https://www.destentor.nl/amateurvoetbal/winnaar-tribunetest-een-sportpark-als-een-stadion~a94bef75/

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!