Vriendenloterij komt weer langs bij USV

Een belteam van USV gaat maandagavond 9 oktober weer een rondje doen langs USV-ers om ze te attenderen op de mogelijkheid mee te doen aan de Vriendenloterij. Vorig jaar leverde dit bijna 100 toezeggingen op. Op jaarbasis betekent dit een aanzienlijke bijdrage aan de clubkas. Deelnemers van de Vriendenloterij bepalen namelijk zelf waar de helft van hun inleg naartoe gaat. Dat kan een goed doel zijn. Maar ook een vereniging zoals USV, dat de opbrengst van deze nieuwe belronde graag wil aanwenden voor de realisatie van dug-outs op veld 3. En deelnemers kunnen er natuurlijk iedere maand leuke (geld)prijzen mee winnen. Houdt u wel van een gokje? Houd dan maandag uw telefoon in de gaten.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!