USV als een raket door 500 grens!

 

Trotse jeugdvoorzitter John Spijker gaat op de knieën voor Myra Omlo.

 

De 10-jarige Myra Omlo werd zondagmorgen tijdens de presentatie van de pupillenteams in het zonnetje gezet als 500e lid van USV. Uit handen van jeugdvoorzitter John Spijker kreeg Myra een nieuwe trainingsoutfit aangeboden. Bovendien mag ze dit seizoen gratis voetballen bij de meisjes van USV MO 11-1. Voordat ze ging voetballen zat Myra op volleybal. Na een aantal proeftrainingen bij  USV en deelname aan de ladies night wist ze het zeker: ze wilde voetballen! Myra heeft 2 jongere zusjes en zit in groep 7 van de Tweemaster. Deze groep is met 6 meisjes hofleverancier van USV MO 11-1. Myra  maakte vorige week haar eerste officiële doelpunt voor USV in de wedstrijd tegen Heino. Het voetbaltalent heeft Myra van haar vader. Die speelde bij vv Berkum.

 

Opmerkelijke zomer

 

Volgens secretaris Ben Schuurman heeft het ledenaantal van de club deze zomer een opmerkelijke ontwikkeling doorgemaakt.  "Eind juni kregen we de mijlpaal in zicht. Nu, begin oktober, staat de teller al op 530." Schuurman verklaart de speersnelle stijging vooral door de ingezette verbreding van het voetbalaanbod bij USV.” Zo kunnen senioren nu ook op zaterdag recreatief bij USV terecht. Verder heeft USV in een vroeg stadium aangehaakt bij het 7 tegen 7 voetbal. Op dit moment doen we met 5 teams (waarvan 1 vrouwenteam) mee aan deze populaire spelvorm op de vrijdagavond. Ook het meisjesvoetbal zit nog steeds in de lift. Die trend was er overigens al voordat de Nederlandse vrouwen Europees kampioen werden. De meisjes/vrouwen vertegenwoordigen nu ruim 20% van ons totale ledenbestand." Schuurman ziet de toeloop van nieuwe leden vooral als waardering voor de goede organisatie bij USV. "Elke dag van de week wordt er op sportpark Hulsterlanden door veel vrijwilligers hard gewerkt om alles gesmeerd te laten lopen. Dat blijft dus niet onopgemerkt."

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!