De dubbeldekker van USV.

 

Kent u ‘m nog? Justin Biegel. Jarenlang een vertrouwd gezicht bij USV. Hij was de trotse bestuurder van de markante dubbeldekker, die bij USV een aantal seizoenen werd ingezet als spelersbus. Het opvallende vervoermiddel was ronduit een bezienswaardigheid. De bus, volgeplakt met  reclame, had af en toe een duwtje nodig bij een verkeersdrempel. Kon lang niet onder alle viaducten door. En was veroorzaker van nogal wat zondagse files. Heel snel ging het immers niet. Maar USV heeft er veel plezier van gehad. En vergeet niet de publiciteit. Toen de dubbeldekker aan steeds meer veiligheidsvoorschriften moest voldoen, kwam er een einde aan dit tijdperk. De bus werd verkocht en kreeg een nieuw leven als snackbar in Zeeland. Ook chauffeur Justin Biegel denkt met veel plezier terug aan deze periode, maar hij heeft ontdekt dat hij zelf maar weinig tastbare herinneringen heeft aan zijn dubbeldekker. Dus hier een oproep namens Justin: wie heeft er nog foto’s, verhalen op papier, krantenknipsels enzovoort over de dubbeldekker van USV? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan komen ze vanzelf bij Justin terecht.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!