USV zondag uit naar vv Dalen.

Na twee goede wedstrijden staat de puntenteller bij USV op 1. Dat is wat weinig gelet op het vertoonde spel, maar geeft goede hoop voor het vervolg. En dat vervolg begint komende zondag bij vv Dalen. Door kenners bij aanvang van de competitie getipt als titelkandidaat.

vv Dalen: even voorstellen.

Als we in de nabije historie van Dalen kijken, dan zien we dat de club van 2011 tot 2015 pendelde tussen de 1e en 2e klasse. In het seizoen 2015/2016 degradeerde men naar de 3e klasse (Noord). In het seizoen 2016-2017 eindigde men op de 2e plaats met 56 punten, slechts 2 punten achter Asser Boys. Niet verwonderlijk dus dat Dalen op menig favorietenlijstje voor komt.

 

vv Dalen werd opgericht in 1930 en is daarmee een leeftijdsgenoot van USV. De club kent momenteel 6 seniorenteams, doet mee aan de 35+ en 45+ competitie en is ruim vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën bij de jeugd, waarin zij samenwerken met vv SDC 65 uit Dalerveen.

 

Het eerste van Dalen begon deze competitie thuis met een 1-1 gelijkspel in de streekderby tegen Sleen. Daarmee mocht Dalen nog het meest gelukkig zijn. Pas in blessuretijd kwam de formatie van trainer Bert Doldersum op gelijke hoogte.

 

Vorige week reisde men af naar Ommen. Daar waren zij volgens OVC duidelijk “een maatje te groot” voor de Ommenaren. Na een verdiende overwinning van 1-3 keerde men met drie punten in de knip huiswaarts. We weten dus wat ons te wachten staat!

 

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op Sportpark ’t Grootveld, Dalerveensestraat 30 B in Dalen. Scheidsrechter is de heer A. Schram.

 

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden.

Let op. Anders dan voetbal.nl doet vermoeden speelt USV 35+ 2 vrijdag niet thuis, maar bij Hardenberg ’85. Om 19.30 uur is hun eerste wedstrijd.

 

Zaterdag om 08.30 uur trapt USV MO11-1 thuis af tegen Be Quick ’28. USV JO11-2G speelt gelijker tijd thuis tegen ASC. Vervolgens kunt u doorlopend tot ongeveer 16.00 uur getuige zijn van diverse wedstrijden. Het meisjesteam MO17-1 en het zaterdag herenteam, momenteel koploper met een gemiddelde van 8 (!) doelpunten vóór per wedstrijd, zorgen voor de toetjes.

 

Complete weekendprogramma.

Nieuwsgierig naar het complete weekendprogramma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.   

 

 

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!