Wat zuilen we nou hebben?

De wedstrijdbal bij thuiswedstrijden van USV 1 wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd op een professionele zuil, die de vergelijking met een Champions League exemplaar moeiteloos kan doorstaan. De première 14 dagen geleden, voorafgaand aan het duel tegen Twedo, ging misschien wat snel voor de niets vermoedende bezoekers van sportpark Hulsterlanden. Zondag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Weerdinge wordt de zuil, inclusief mat met USV-logo, weer opgesteld bij de ingang van het veld tijdens de opkomst van beide elftallen. De constructie van het bouwwerkje werd gemaakt door vrijwilligers van USV. Alvasi Reclame maakte vervolgens het karwei op vakkundige wijze af. Een prachtig stukje werk van Erik Fieten en zijn team. Op de zuil prijken naast de namen van USV hoofdsponsoren Wildeboer en PLUS Bakker het ‘Respect’ logo en het KNVB logo.

Verder is er een opsomming van de jaren waarin USV de titel wist te bemachtigen. Vraag: is dat nou allemaal nodig in de 3 e klasse C? Nee hoor. Maar dit is USV. Vandaar.

Klik hier om de zuil te aanschouwen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!