Marit en Nina waren pupil van de week

Op zondag 15 oktober waren wij , Marit en Nina, pupil van de week.

We keken er erg naar uit en waren ook best klein beetje zenuwachtig. Gelukkig waren ze allemaal heel erg aardig voor ons. We mochten mee doen met de warming up ,bidons vullen (we waren supersnel zeiden ze) etc. Ook mochten wij de bal van de mooie zuil pakken en aan de scheidsrechter geven. In de rust was de trainer helemaal niet erg boos, hij zei wel dat ze er eerst op en dan er over moesten ofzo.  Helaas verloor USV met 3-4. In de kantine kregen we een groot bord patat met een snack. En ook een bal met alle handtekeningen erop van de spelers. Wij hebben Evert ook gevraagd om zijn handtekening erop te zetten en dat deed hij. Dat vonden wij erg leuk. Wij vonden het een super leuke middag, ondanks het verlies. Iedereen van USV1 heel erg bedankt!

Groetjes van Marit en Nina.

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!