Groeten uit…Leeuwarden

Huh…Leeuwarden? Ja,  Leeuwarden. Daar zit het Centraal Justitieel Incassobureau. De uitwedstrijd tegen Gieten op zondag 26 november kreeg voor meerdere USV ers nog een onverwacht staartje. Vrijdag druppelden de eerste berichten over bekeuringen binnen. Variërend van € 70, -tot een absolute koploper met € 220,-. Een dag later meldde zich nog een handvol snelheidsduivels. Ook nu met stevige  bedragen. Allemaal geflitst rond de klok van 13.00 uur op weg naar Gieten, maar wel vlak bij huis. Op de N377, in de buurt van Bos Bedden wees een reconstructie uit. Alles bij elkaar opgeteld meer dan € 600,-. Dat is snel verdiend op een grijze zondagmiddag.  Al is ’snel’ natuurlijk hier geen gelukkige woordkeus. Slimme vraag aan de supportersvereniging van USV: ‘hebben jullie geen speciaal fonds waar de gedupeerde supporters hun boetes kunnen  declareren? We betalen niet voor niets 3 kwartjes per maand voor het lidmaatschap.’ Helaas. Het antwoord was afwijzend. Nou ja, het was het proberen waard . Volgende keer toch maar mee met de gratis bus. Gelukkig waren er ook nog meevallers. USV pikte in Gieten in de slotfase 3 punten mee en de entree was er ook nog eens gratis. Dus…tel uit je winst.    

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!