27 januari: Darttournooi Supportersvereniging

Op zaterdag 27 januari a.s. is het weer zo ver. Voor het 15e achtereenvolgende jaar vindt het Supportersvereniging Darttournooi weer plaats.
Vrijwel alle voorgaande edities vonden telkens op een zondag plaats, met de editie van vorig jaar is besloten te gaan verhuizen naar de zaterdag. Ook dit jaar zal dit altijd bijzonder gezellige toernooi op een zaterdag plaatsvinden. Reden is de volle activiteiten-agenda van USV op de zondagen.
De deelname aan dit tournooi is gratis en is mogelijk voor leden en niet-leden van 13 jaar en ouder. Wil je deelnemen aan dit evenement maak dit dan kenbaar door je naam in te vullen op de intekenlijst die op het publicatiebord in de kantine hangt. Opgave is ook mogelijk bij Hans Wink, tel.: 06-11114545, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de late beslissers is zelfs op de dag van het evenement nog opgave mogelijk. De inschrijving sluit om 15.30 uur.

Aanvang 16.00 uur

1e prijs: € 50,-
2e prijs: € 25,-
3e prijs: € 15,-
Winnaar verliezersronde : € 25,=

Bestuur Supportersvereniging USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!