Veel nieuwtjes tijdens nieuwjaarsborrel USV

Bij zijn eerste officiële optreden had kersverse USV voorzitter Michiel Smudde het nodige nieuws te vertellen. Zo kon hij melden dat er een opvolger is gevonden voor de aan het einde van dit seizoen vertrekkende trainer Theo van ‘t Zand. Rond de feestdagen kwam het tot een akkoord met Yves Heskamp (43), nu nog werkzaam bij MSC zaterdag. Bijzonder is dat de nieuwe trainer hiermee in de voetsporen treedt van zijn vader Herman, die medio jaren ’80 USV onder zijn hoede had.

Yves Heskamp

Ook goed nieuws op het gebied van sponsoring. Het aflopende contract met duo-hoofdsponsors Wildeboer-Groep en PLUS Bakker werd met 3 jaar verlengd. Jan Willem Wildeboer en Arjan Bakker zetten tijdens de nieuwjaarsreceptie hun handtekening onder de nieuwe verbintenis.
Verder deelde de voorzitter mee dat de secretariële bestuurstaken van de in november afgetreden Ben Schuurman worden overgenomen door Daniëlle Vlierman. Zij was secretaris van het jeugdbestuur en trad tijdens de afgelopen najaarsledenvergadering toe tot het hoofdbestuur.

Michiel Smudde

In de terugblik op het afgelopen jaar was het kampioenschap en de promotie naar de 3e klasse van USV 1 natuurlijk het absolute hoogtepunt. Ook stond de voorzitter stil bij de forse groei van het aantal leden. Een ontwikkeling die volgens hem niet los kan worden gezien van de grote inzet van de vele vrijwilligers alsook de actieve rol van de supportersvereniging binnen de club. Mede dankzij die brede betrokkenheid is USV een sportieve, gezonde én gezellige vereniging. Waar steeds meer mensen graag bij willen horen.

Met de blik vooruit zei de voorzitter dat USV volop in gesprek is met kinderdagverblijf Winkies over een mogelijke samenwerking. Met een paar aanpassingen voorziet het clubgebouw van USV in alle faciliteiten die nodig zijn voor naschoolse opvang.

USV heeft de blik intussen ook al gericht op 2020. Dan wil de club het 90-jarig bestaan op gepaste wijze vieren. Een speciale jubileumcommissie gaat aan het werk om een plan van aanpak te maken.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!