USV zondag thuis tegen EMMS.

USV had zich wat meer voorgesteld van de hervatting van het seizoen.  Na een fletse vertoning hield SVV ’04 de punten in Schoonebeek.  Ook alle staartploegen gingen onderuit zodat USV  nog een flink gat heeft met de onderste plaatsen, maar het beoogde plaatsje in het eerste rijtje is wat meer uit het zicht geraakt.  Al was het maar omdat USV koploper blijft als het gaat om het aantal gespeelde wedstrijden. Zondag treft USV in nummer 3 van de  ranglijst EMMS een taaie tegenstander. Al kende ook EMMS een moeizame herstart. Volgens het Twitter account van EMMS was de 2-2 thuis tegen Sleen even troosteloos als het weer.

Kijkend naar de hooguit 20 kilometer afstand tussen beide dorpen en de wetenschap dat beide clubs vrijwel even oud zijn, valt het op dat USV en EMMS slechts sporadisch bij elkaar in de competitie zaten. In de beginjaren nog wel regelmatig, maar de afgelopen decennia zijn de onderlinge ontmoetingen schaars. Ook al omdat EMMS regelmatig in de Twentse hoek te vinden was. Voor het meest recente competitieduel op sportpark Hulsterlanden moeten we terug naar het seizen 2009/2010. USV was een seizoen eerder uit het niets naar de vierde klasse gepromoveerd en kwam duidelijk  tekort op dat niveau. Ook tegen EMMS, dat meedeed om de bovenste plaatsen.

  • 6 september 2009, 4B Oost: USV- EMMS 1-4 (1-2)
  1. Bastiaan Anbergen 0-1, 33. John Brinkman 1-1, 39. Renco Boertien 1-2, 61. George Schrijver 1-3, 80. Joeri Amsink 1-4.

Zo ging het eerder dit seizoen op de Kei

EMMS - USV stond op zondag 24 september tijdens de openingsdag van dit seizoen op het programma . En USV denkt er met knarsetanden aan terug. Ondanks alle schouderklopjes vanwege het puike spel, stond USV na afloop met lege handen. EMMS zat de hele tweede helft in het nauw, maar wist in  de slotfase alsnog te ontsnappen. Uitgerekend invaller en reservedoelman Wessel Kriens zorgde voor het niet meer verwachte feestje in Slagharen. Jordi Anbergen en Ron Meijerink hadden voor de 1-1 ruststand gezorgd.

Het doel van Bastin Kleinheerenbrink werd  tijdens de heenwedstrijd voortdurend bestookt door USV aanvallers, maar de keeper van EMMS stak in grootse vorm en gaf geen krimp.

De nieuwste editie van USV- EMMS begint zondag om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden. Scheidsrechter is  H.E. Menkhorst.

Ook te zien op sportpark Hulsterlanden

Het is nog rustig op de velden. Voor de meeste teams moet het seizoen nog op gang komen. Op zaterdag wordt er wel geoefend door onder meer USV JO 15-3. Voor USV 3 begint zondag de competitie al wel weer. Maar dan met een uitwedstrijd tegen Oosterstreek.

Complete weekendprogramma

Nieuwsgierig naar het complete weekendprogramma? Klik dan op de homepage bovenaan in de navigatiebalk op Programma & Uitslagen. Dan verschijnt de zogenoemde widget. Je ziet vier knoppen. Onder de knop links staan alle thuiswedstrijden. Onder tweede knop alle uitwedstrijden. Daarnaast de knop met de uitslagen en helemaal rechts kun je terecht voor landelijk voetbalnieuws. Of download de voetbal.nl app.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!