Zaterdag 31 maart Paasbingo Supportersvereniging USV.

De Supportersvereniging USV organiseert op zaterdag 31 maart a.s. in de kantine van USV de traditionele Paasbingo. Sfeer en gezelligheid verzekerd!
Kom dus gezellig aan de bar of aan een van de tafels zitten om uw kruisjes op de bingoformulieren te zetten. Ook nu zullen er weer 15 ronden gespeeld worden.
Het is inmiddels geen nieuws meer dat de Supportersvereniging USV van het standpunt uitgaat dat het organiseren van een bingo geen winst behoeft op te leveren.
Hetgeen betekent dat de prijzen altijd bijzonder aantrekkelijk zijn. Dus speel mee en maak kans op één of meer van die prachtige prijzen, zoals o.a. vleesprijzen, taarten, zuivelmanden en hapjespakketten. Hiernaast zullen er ook nog eens twee superronden gedraaid worden waarin slagerswaardebonnen t.w.v. maar liefst € 100,- te winnen zijn.
Ter onderstreping van de gezelligheid zal door de organisatie traditioneelgetrouw een hapje aangeboden worden.
De aanvang van deze altijd supergezellige bingo is 20.00 uur.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!