Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 10 maart 2018.

USV 4x4 Glasgow Rangers / Celtic – Everton / Aston Villa

Vandaag weer de eerste wedstrijden na de zaalcompetitie tegen Everton en Aston Villa. We hadden er allemaal erg veel zin in. Je kon goed merken dat we de laatste weken ook nog een paar keer op de boarding hadden getraind. We zijn weer met 2 teams vertegenwoordigd in de competitie. Nieuw erbij zijn Jesse en Olivia. Door de goede voorbereiding hebben we bijna alles kunnen winnen. Maar ja een wedstrijdje verliezen hoort er ook bij. Nu weer door naar de volgende wedstrijden volgende week.

USV JO8 2 - USV JO8 1g (1-9)

Geen verslag ontvangen.

USV JO11 1 - HHC Hardenberg JO11 6 (5-8)

Dramatische wedstrijd van onze kant. Hadden met de rust ruim voor moeten staan echter in de laatste seconde maakte HHC de 3-3. Na de rust was er bij ons totaal geen overleg. Afspraken kwamen we niet na, eigen keeper werd in de steek gelaten kortom het kon niet anders dan mis gaan. En dat ging het. Waar de tegenpartij een tandje bij deed kwamen wij overal te kort. Wel een enorm compliment voor onze keeper want hij was de absolute uitblinker in de 2e helft.

Daarlerveen JO11 1 - USV JO11 2 (3-3)

Eindelijk weer lekker voetballen na het winterweer. Vandaag mooie omstandigheden om te voetballen en ze hadden er zin in. In de eerste helft veel mooie kansen voor USV. Jammer genoeg maar één doelpunt. Daarlerveen kwam zelfs langszij. Ruststand 1-1. De tweede helft ging mooi gelijk op. Onze jongens moesten steeds een achterstand goedmaken. Uiteindelijk werd het 3-3. En daar konden beide partijen mee leven. Ook al had er met het oog op de eerste helft misschien iets meer in gezeten. Zaterdag thuis weer een wedstrijd.

USV JO11 3 - SVI JO11 9 (3-6)

Na een koude periode zijn we weer begonnen tegen SVI. Leuk samengewerkt, het eerste doelpunt werd gemaakt door de tegenstander. Tweede helft begon met gelijkspel, helaas viel onze keeper uit. Daarna kwamen er nog een paar doelpunten van onze tegenstander.

USV MO11 1 - Olympia’28 MO11 1 (1-2)

Vandaag speelden we onze eerste veldwedstrijd van deze competitie. Het was een gelijkwaardige wedstrijd. Wij openden de score in de eerste helft. Helaas scoorden zij net voor rust de gelijkmaker. Na rust gingen we er weer volop tegenaan. Beide teams streden om de winst, maar helaas scoorden zij in de tweede helft nog wel een keer. Vol goede moed gaan we volgende week naar Genemuiden.

USV JO13 1 - JCLE JO13 1 (4-1)

Loon naar werken. Er werd weer goed gespeeld door de mannen. Mooie score.

USV JO13 2 - ZAC JO13 3 (5-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13 3 - SJO JCO JO13 7g (2-2)

Geen verslag ontvangen.

SC Genemuiden MO13 1 - USV MO13 1 (0-2)

Vandaag liep het allemaal niet zo lekker bij de dames van MO13-1. Passes die in het wilde weg werden geven, slechte aannames en lange ballen moesten het spelletje maken en helaas daar kwamen we er niet mee. Na in de eerste helft steeds de bovenliggende partij te zijn wisten we de kansen onvoldoende om te zetten in doelpunten. We gingen met een 0-0 stand de rust in. De tweede helft was zo mogelijk nog rommeliger dan de eerste en hier wist Genemuiden goed van te profiteren. Uiteindelijk gingen we zonder punten en met een 2-0 nederlaag naar huis. Op naar volgende week maar weer, met hoop ik wat meer vuur en geloof in eigen kunnen.

USV MO13 2 - De Zweef Mo13-1 (4-0)

Vandaag mochten de meiden weer lekker voetballen, met een graadje of 15 meer dan de vorige wedstrijd, was het nu vooral wennen aan de hogere temperatuur op het veld. Vooraf de meiden goed gewaarschuwd, dat ze vandaag de tegenstandster niet moesten onderschatten, omdat we vorig jaar met 11-0 hadden gewonnen. Dat was ook wel te zien, want de eerste minuten was het een erg rommelige wedstrijd, door onrustig spel van beide kanten. Maar langzaam ging het steeds beter en dat werd in de 20e minuut beloond met de 1-0 door een goed doelpunt van Iris na goed doorzetten van Suus op het middenveld. Daarna waren ze los en gingen ze nog beter overspelen, waardoor vlak voor de rust nog de 2-0 werd gescoord door Jenthilde. In de rust even een bekertje ranja van Evert opdrinken en de 2e helft er weer volle bak tegenaan. Maar de meiden van de Zweef waren ook feller, waardoor zij ook meer kansen kregen. Toch scoorden we de 3-0 door Tirza na een goede dieptepass. Lara was alert in haar doel en met een heel goed engeltje op de lat, wisten we achter toch de 0 te houden, ook al schoot de spits alleen voor onze keepster 1 keer op de paal en hoog over. Na wat omzettingen van posities, viel vlak voor tijd ook nog de 4-0 door Tirza. Een hele dikke pluim voor alle meiden, want ze waren vandaag weer een compleet team, die voor elkaar door het vuur gingen. Top gedaan meiden !!!

WZC Wapenveld JO15 1 - USV JO15 1g (6-0)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15 3 - Lemelerveld JO15 3 (0-4)

………door naar volgende week………

Nieuwleusen MO15 1 - USV MO15 1 (2-0)

Na een goede warming-up speelden we op het plastic gras van de buren een top eerste helft.
We gaven de eerste helft nauwelijks iets weg en creëerden een aantal kansen die er helaas niet ingingen. De tweede helft kwamen we veel minder in ons spel. Na de 1-0 hadden we nog twee grote kansen op de gelijkmaker maar de keepster van SV hield haar doel schoon. De 2-0 was een perfect geschoten corner die in 1 keer in de kruising belande. Ondanks het verlies speelde USV goed en geconcentreerd. Volgende week spelen we thuis om 13.00 uur tegen Mariënberg.

SJO JCO JO17 2 - USV JO17 1g (13-1)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17 1 - ESC MO17 1 (2-1)

De eerste wedstrijd na de winterstop (±3 maand geleden????). Alle noeste arbeid op de training resulteerde in mooi verzorgt spel. Onze keeper had weinig te doen. Een snelle counter van ons en de bal ligt in de goal. 1-0 met de rust. In de rust enkele wijzigingen doorgevoerd en met een goed gevoel het veld weer in. Potverdikkie. Nog net maar net begonnen en daar ligt de bal in de goal. (1-1). Rommelig voetbal van beide kanten en uiteindelijk toch de winnende goal gemaakt door Angelique (jaja). Voor de rest weinig nieuws te melden. Het is warm. De reserveshirts jeuken, zijn warm en zijn te groot. Ik vind mezelf slecht. Enz, enz………

Vroomshoopse Boys JO19 2 - USV JO19 1 (1-3)

Geen verslag ontvangen.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!