Go4FAST Voetbalkamp.

Op 7, 8 en 9 mei organiseert Go4FAST op sportpark Hulsterlanden een driedaags voetbalkamp voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. De dagen zijn van 9.00 tot 16.00 uur gevuld met allerlei leuke voetbalactiviteiten waarbij samen plezier hebben voorop staat! We halen alles uit de kast om er een echt voetbalfeest van te maken! De kosten van het voetbalkamp zijn 75,- p.p. inclusief voetbaltenue, lunch, fruit en supergave activiteiten (o.a. opblaasbare attracties) met kans op extra voetbalprijzen! Aanmelden en meer informatie op www.go4fast.nl of via info@go4fast.nl

Go4FAST is onder andere opgericht door Mathijs van Faassen. Mathijs is al vele jaren vaste speler van USV 1 en heeft alle leeftijdsgroepen van de USV jeugd getraind.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!