Ook eens meedoen aan het Combi-toernooi met een team?

Al jaren mee willen doen met het altijd goed bezochte, sportieve en gezellige combitoernooi bij USV? Grijp dan nu je kans!

Zodra het kwik weer richting hogere temperaturen gaat, beginnen voor veel vrijwilligers van USV de voorbereidingen voor het Combitoernooi. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd naar alle deelnemers van vorig jaar en stromen de aanmeldingen weer binnen. Dit jaar is er wederom plek voor 36 teams.

Uiteraard kan het voorkomen dat deelnemende teams van afgelopen jaar voor de editie van 2018 geen team op de been kunnen krijgen. Op dat moment krijgen de teams van de reservelijst de mogelijkheid om in te stromen. Inmiddels zijn er twee afmeldingen en zijn er twee teams van de reservelijst benaderd voor deelname. Gemiddeld ontstaat er zo ieder jaar ruimte voor zes nieuwe teams.

Wil je ook met een team op deze reservelijst komen te staan,laat ons dit dan even weten. Grote kans dat ook jij dit jaar met een team te bewonderen bent op Sportpark Hulsterlanden.

Opgave kan via een mail te sturen naar usv-combitoernooi@live.nl of telefonisch bij David Tas (0613141485)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!