Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 24 maart 2018.

USV JO8-2 - Dos Kampen JO8-5 (3-4)

Geen verslag ontvangen.

USV JO8-1g - Berkum JO8-2 (3-3)

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Berkum JO8-2. Voor het eerst weer na een lange winterse periode in de korte broek het veld op onder een mooi voorjaarszonnetje. In de eerste 10 minuten werd er zeer goed gevoetbald en namen we een 1-0 voorsprong. Na de time-out kwam Berkum weer sterk terug en zo stond er in de rust een terechte 1-1 stand op het scorebord. Na de rust ging het spel op en neer en liepen wij uit naar een 3-1 voorsprong tot aan de time-out. In de laatste kwart van de wedstrijd kwam Berkum weer terug en scoorde nog twee fantastische doelpunten. Dankzij goed keeperswerk aan beide zijden stond er uiteindelijk na 40 minuten een terechte 3-3 eindstand op het scorebord. Samenvattend---> leuke, fysieke en gelijkwaardige wedstrijd met vele kansen over en weer en een terechte eindstand volgens de vele ouders langs de zijlijn.

JVC Dedemsvaart JO11-5 - USV JO11-1 (0-9)

Op naar Dedemsvaart. Met een extra wisselspeler, Fedde. Maar, zonder onze leider Wessel. En dat was te horen langs de lijn…. Nou ja… te horen… We hoorden eigenlijk vrij weinig vandaag. Maar de jongens van USV hebben zich er goed doorheen geslagen! Er werd goed samen gespeeld, er was overzicht. Een maximale inzet van alle spelers. En dit werd beloond met een winnende uitslag voor ons. Ondanks dat de tegenstander ook meerdere keren een kans had, werd het maar liefst 9-0 voor ons! Zo doorgaan dus!

JCLE JO11-3g - USV JO11-2 (3-5)

Erg leuke wedstrijd. Spannend tot het eind. Er werd goed als team gevoetbald. Mooie passes en mooie doelpunten. Met de rust was het 1-3.  In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd en kwam de tegenstander gevaarlijk dichtbij. JCLE kwam terug tot 3-4. Zoals vaker vielen we tegen het eind van de wedstrijd een beetje terug.  Minder energie en concentratie. Maar  op het juiste moment werd het tien minuten voor het eind 3-5 en was de winst binnen.

USV JO11-3 - ASC’62 JO11-9g (3-3)

De Jongens van JO11-3 speelden vandaag tegen de leeftijdsgenootjes van de algemene sportclub (ASC) uit Dalfsen. Het was een spannende wedstrijd waarin beide partijen kans hadden op de overwinning. Na een 0-3 achterstand werd er uiteindelijk gelijkgespeeld. Heel knap om een grote achterstand om te buigen naar een gelijkspel 😊. Daarmee verdienden de jongens een bakkie patat! Want inzet wordt beloond.

USV MO11-1 - SVO VVZ MO11-1 (5-1)

Vandaag speelden we thuis tegen SVO VVZ. We begonnen de wedstrijd goed. Al heel snel stond de 1-0 op het bord. Vervolgens maakte de tegenstander de gelijkmaker. We bleven echter goed voetballen. We gingen de rust in met 2-1. Na rust bleef dit lang de stand. Maar wij wisten door ons goede spel en een paar mooie individuele acties toch nog een paar keer te scoren. De eindstand was 5-1. Goed gespeeld dames! Volgende week mogen we uit naar IJsselmuiden.

USV JO13-1 - SJO JCO JO13-2 (2-2)

Eerste helft goed gespeeld. Helaas konden we de energie niet meer in de tweede helft opbrengen

USV JO13-2 - Hattem JO13-2 (5-0)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13-3 - Berkum JO13-4 (1-4)

Vandaag eindelijk geen bevroren voetbalveld en ze hadden er zin in. Thuis tegen de koploper, hoewel dit na 2 wedstrijden nog niet veel kon zeggen. Lang ging het gelijk op totdat Berkum de openingstreffer maakte in de 24e minuut. USV liet de kop niet hangen en ging vol goede moed verder wat resulteerde in  een mooi doelpunt van Fedde. De stand was weer gelijk. 1-1. Helaas scoorde Berkum in de 29e minuut waardoor de ruststand 1-2 was. Na de rust kon USV het verschil niet maken. Berkum kreeg langzaam de overhand wat resulteerde in 2 tegendoelpunten. Eindstand ondanks een mooie wedstrijd 1-4.

Olympia ’28 MO13-1 - USV MO13-1 (2-0)

Ondanks de vele blessures toch met een team richting Hasselt kunnen vertrekken. Een wat rommelige eerste helft waarin er voldoende kansen werden gecreerd maar ze helaas niet tot doelpunten leidde. De tegenstander wist de spaarzame kansen beter te benutten en dat resulteerde in een 2-0 ruststand. De tweede helft bijna tot geen kansen weggegeven en was de lucht volgens de meegereisde ouders bezwangerd van een doelpunt maar helaas leidde dit niet tot een bevalling en bleven de punten in Hasselt. Nu even twee weken geen wedstrijd. Hopelijk zijn de geblesseerden tegen die tijd weer hersteld.

USV MO13-2 - Hellendoorn v.v. MO13-2 (7-2)

Vanmorgen vroeg mochten onze meiden het opnemen tegen de huidige koploper uit Hellendoorn. Met een paar gespannen koppies stonden de meiden klaar voor de aftrap, maar na een paar seconden was dit al weg, want het was meteen éénrichtingsverkeer voor ons , want USV had er zin in. Toch moesten de meiden achterin goed op hun hoede zijn, want Hellendoorn kwam er een paar keer heel gevaarlijk uit  met een counter met hun snelle aanvalsters. Maar met mooi voetbal en goed samenspel van USV waren er diverse doelkansen, maar de bal wilde er weer eens niet in. Maar in de 18e minuut viel dan eindelijk de 1-0 door Anne. Toen waren ze los en met een mooie aanval scoorde Anne ook de 2-0. Maar toen ging het voetballen opeens niet echt goed meer en lieten we ons verleiden tot onrustig voetballen, waardoor Hellendoorn de 2-1 kon scoren. Even een kreet over het veld van de trainer, dat de meiden weer moesten gaan voetballen. Dat hadden ze goed ontvangen, want met goed samenspel en mooie combinaties vielen in een paar minuten tijd nog een paar mooie doelpunten door Tirza en Merle, wat de ruststand op 5-1 bracht. In de rust de meiden gewaarschuwd, dat ze er nog niet zijn en wel moesten blijven voetballen. Dat viel niet mee, want er viel al gauw een 5-2 door een slippertje achterin in het 16 meter gebied. Maar USV bleef knokken voor elke bal en probeerde weer in hun spel te komen. Dat lukte wel, want alle meiden gingen ervoor, waardoor er weer een paar hele mooie aanvallen te zien waren. Maar ook achterin moeten we vooral niet vergeten, want die hebben ook hard moeten werken vandaag. Door een penalty viel nog de 6-2 door Merle en Anne bracht de eindstand op 7-2. Een hele dikke pluim voor het gehele team, want het publiek heeft weer genoten van het voetbal van dit meidenteam !!!

SJO JCHW JO15-2 - USV JO15-2 (4-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15-3 - Rohda Raalte JO15-7 (5-3)

Met andere temperaturen dan vorige week (gewonnen met 4-1) hebben we deze week ook weer drie punten binnen gehaald. 5-3 gewonnen van Rohda Raalte, goed gespeeld jongens! Dat schept vertrouwen voor de volgende wedstrijden.

JCLE MO15-1 - USV MO15-1 (2-0)

Bijna een copy van de wedstrijd van vorige week. De eerste helft was in evenwicht en er viel nauwelijks een kans te noteren. In de tweede helft was JCLE kwalitatief de bovenliggende partij en wonnen ze uiteindelijk verdiend met 2-0. Volgende week spelen we na drie uitwedstrijden eindelijk weer thuis om 10.30 uur tegen Mariënberg. Komt dat zien.

JVC Dedemsvaart JO17-3 - USV JO17-1g (8-0)

Geen verslag ontvangen.

Mariënberg JO19-1 - USV JO19-1 (2-1)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!