Winkies na de Pasen van start bij USV

1718 Winkies BSONa een ruime periode van voorbereiding is het dan zover. Dinsdag 3 april opent kinderdagverblijf Winkies een nieuwe ruimte voor buitenschoolse opvang (BSO) in Nieuwleusen. En dat op een unieke locatie: het clubgebouw van USV. Voor beide partijen is de samenwerking een uitkomst. USV denkt al veel langer na over nieuwe vormen van exploitatie van het clubgebouw. De beschikbare ruimtes bleven doordeweeks grotendeels onbenut. Veelal komt pas in de avonduren het clubleven op gang met trainingen en vergaderingen. Winkies was voor die dagdelen juist op zoek naar extra ruimte om aan de sterk toenemende vraag naar voor- en naschoolse kinderopvang te kunnen voldoen. Intussen staan alle seinen op groen. De noodzakelijk vergunningen zijn binnen, een paar technische aanpassingen zijn gerealiseerd en inspectie-instanties hebben goedkeurend gerapporteerd. De opvang bij USV zal vooral plaatsvinden in de ruimtes aan de oostkant van het gebouw. En uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van de aantrekkelijke buitenfaciliteiten bij USV. Zoals de speeltuin en de overdekte boardinghal, waar ook bij regenachtig weer activiteiten kunnen plaatsvinden. Inclusief de bestaande vestigingen in Hardenberg en Nieuwleusen (Backxlaan), is USV de derde BSO-locatie van het ondernemersduo Sanne en Lieke Wink.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!