Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 31 maart 2018.

Naast de oefenwedstrijd tussen USV MO17 – SV Nieuwleusen MO17 en de onderlinge oefenwedstrijd tussen onze JO11 en de MO13 was er slechts een beperkt programma op deze paaszaterdag:

USV 4x4 Glasgow Rangers / Celtic  -  Chelsea / Fulham

Vandaag weer een spannende dag. De tegenstander was al zo onder de indruk dat ze zich als echte paashazen verstopten op een ander veld. We lieten ons daardoor niet van het veld slaan. Sterker nog onze twee teams waren super geconcentreerd en scoorden al in de eerste minuten. De aanvallen liepen goed en al snel waren de overwinningen in zicht. Een paar kleine foutjes en een eigen doelpunt mochten de pret niet drukken, onze tegenstanders toonde zich heel sportief door de kopjes overeind en lachend te houden. Na afloop nog een leuke penaltyserie en vrolijk op weg naar de paaseieren.

Be Quick'28 JO8-3  -  USV JO8-1G (2-4)

Zaterdag ging de reis naar Be Quick’ 28 te Zwolle. Op het hoofdveld op het kunstgras mochten we aantreden. Tot aan de eerste time out waren we aan elkaar gewaagd en werd er ook niet gescoord. Na de time out namen we het initiatief en dit resulteerde in een 0-2 ruststand. Na de rust kwamen de Zwollenaren met twee afstandsschoten terug tot 2-2 in een tijdsbestek van een paar minuten. Hierna namen wij het spel weer over en in de laatste 10 minuten wisten we nog twee keer het net te vinden en stuitte we met regelmaat op de goed keepende doelvrouw van Be Quick’ 28. Uiteindelijk een leuke wedstrijd in een zonnig Zwolle met een terechte 2-4 eindstand. Eerst volgende wedstrijd is over twee weken thuis tegen DOS Kampen.

JVC Dedemsvaart JO8-4  -  USV JO8-2

Geen verslag ontvangen.

IJVV MO11-2  -  USV MO11-1 (5

Al vroeg gingen we op pad naar IJsselmuiden.

De eerste helft speelden we slapjes. De strijd ging echter wel gelijk op en we gingen de rust in met 2-2. De tweede helft werd er feller gespeeld, maar werden de kansen helaas niet benut. Dat deed IJVV wel en scoorde nog 3 keer. Volgende week naar Stadshagen voor de uitwedstrijd tegen CSV.

EZC '84 JO15-1  -  USV JO15-1G (2-6)

08:45 gingen de mannen van USV JO15 richting Epe, De eerste helft speelde we leuk voetbal alleen vergaten we te scoren meerdere keren werd de paal of lat geraakt. Daarin tegen had EZC maar een kans nodig om een doelpunt te maken.  Gelijk naar rust kwam USV terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mathijs met zijn linkervoet plaatse hij de bal langs de keeper. Na de 1-1 was de druk van USV EZC teveel. Door goed stoorwerk van de spitsen kon EZC niet meer opbouwen en liep de score uit naar 1-4 het werd nog uit een prachtig goal 2-4 maar tot meer kansen kwam EZC niet. USV wist nog wel 2 keer te scoren en beloonde zich voor een goeie wedstrijd.

USV MO15-1  -  Mariënberg MO15-1 (1-2)

Het leek een hele tijd goed te gaan. Tot 15 minuten voor tijd hadden we eindelijk de luxe dat we voor stonden met 1-0 en dat was nog verdiend ook. Lang hing de 2-0 in de lucht. Maar helaas viel het doelpunt aan de andere zijde, 1-1. Hierna ging Mariënberg er weer in geloven en wisten ze er nog slotoffensief uit te gooien. Vijf minuten voor tijd viel de 2-1 en stonden we helaas wederom met lege handen. Volgende week spelen we weer thuis ditmaal tegen de koploper Hardenberg. Aanvang 13.00 uur.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!