USV geeft niet thuis in Veenoord (2-0)

Uit of thuis. Voor USV lijkt het een wereld van verschil. In eigen huis kan de ploeg elke tegenstander een moeilijke middag bezorgen, Op locatie blijft daar helemaal niks van over. Zo ook tegen Twedo in Veenoord. Daar deed USV een half uurtje lang aardig mee. Ron Meijerink raakte al na 5 minuten de paal en de uitstekende doelman Rick Manting lag in de weg bij een prima schot van Rick Timmerman. Een voorsprong zou in die fase niet eens onverdiend zijn geweest. Toen nam de thuisclub het initiatief over. USV overleefde een rij aan corners. Maar het was wachten op de voorsprong van Twedo. Die kwam in de 42e minuut eigenlijk nog knullig tot stand. Doelman Martijn Scheper liet een onschuldige voorzet los en Robert Torenbosch had geen moeite om het buitenkansje te verzilveren (1-0). Nog niet onoverkomelijk. Even herpakken in de rust. Zou je denken. Maar USV kwam buitengewoon slap uit de kleedkamer en riep direct de problemen op zich af. De snelle en talentvolle Iwan Immink wist in de 50e minuut wel raad met een enorme poedel achterin bij USV. Over en uit. Daarna lukte er helemaal niets meer. USV was overal te laat, kreeg de bal maar niet naar de goede kleur en de zeldzame doelpogingen misten alle richting. Het bleef alleen maar 2-0 omdat Twedo verzuimde de score verder op te voeren. Komende zondag speelt USV tegen SVV ’04 uit Schoonebeek. Aanvang 14.00 uur. Gelukkig weer thuis.

1718Twedo afgetroefdSlappe hap USV in Veenoord.  

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!