Jaarlijks overleg tussen besturen weer achter de rug

Het bestuur van USV en die van de supportersvereniging gaan al vele jaren een keer per seizoen met elkaar op stap. De besturen tekenen om en om voor de organisatie. Dat heeft al een scala aan activiteiten opgeleverd. Van bowlen tot klootschieten. Van kanovaren tot een film over de totstandkoming van het dorp Nieuwleusen. Van een bezoek aan het grammofoonmuseum tot een avond bij de schietclub. Je kunt het zo gek niet bedenken. Alle uitjes hebben met elkaar gemeen dat er vooraf uiterst geheimzinnig wordt gedaan over de activiteit en de locatie. Ook dit keer werd door de supportersvereniging krampachtig vastgehouden aan deze geheimhoudingscode. Toch waren er wel steeds meer signalen die een lek deden vermoeden. Ook min of meer standaard ritueel: het dwaalspoor (lees omweg) dat de genodigden per fiets moeten afleggen om de locatie te bereiken. De supportersvereniging wijst al jaren op hun surplus aan originaliteit als het gaat om het invullen van deze avond. En inderdaad een professionele pubquiz was de bestuurders nog niet eerder voorgeschoteld. De spanning bleef tot het eind toe om te snijden. Toen sloeg het team van de voorzitter van de supportersvereniging toe in een slotronde met door hem zelf bedachte USV-vragen (…). Daardoor verliep de prijsuitreiking enigszins chaotisch. Het buffet en de drankjes smaakten er niet minder om in de fraaie herberg van TASt Toe. Het bestuur van USV kan volgend jaar aan de bak. De lat ligt hoog.

1718bestuitje
Krakende hersens tijdens de pubquiz.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!