USV 2 (zaterdag) op koers

De weg is nog lang, maar op de altijd wat beladen uitspraak rust vanaf nu geen embargo meer. USV 2 (zaterdag) gaat voor het kampioenschap! Vorige week werd de uitwedstrijd tegen OVC ’21 in Ommen nipt maar verdiend gewonnen (1-2). Intussen bewees buurman sv Nieuwleusen een vriendendienst door Lemelerveld op 0-0 te houden. Net als in de klasse van USV 1 wordt een heldere blik op de ranglijst vertroebeld door het verschil in gespeelde wedstrijden. Lemelerveld staat op de 5e plaats, maar wordt met 3 wedstrijden minder toch gezien als voornaamste uitdager van USV . Ook al omdat beide clubs elkaar nog 2x treffen. Komende zaterdag speelt het team van leider Henri Bisschop thuis tegen Zwolsche Boys en hoopt dan een volgende stap te zetten in de goede richting. Aanvang 14.30 uur.

Stand aan kop:
USV 2 15-37
Nieuwleusen 4 16-29
VSW 2 15-28
ZAC 6 14-27
Lemelerveld 2 12-25

1718 USV 2 zat

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!