Zindererend slot schoolvoetbal bij USV.

Het jeugdbestuur van USV organiseert al sinds jaar en dag het schoolvoetbal voor de basisscholen in Nieuwleusen. De editie 2018 kon woensdag 11 april ook nog eens rekenen op fraaie weersomstandigheden. De meisjes van De Planthof wisten beslag te leggen op de titel. Bij de jongens moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Werd het de Tweemaster of De Zaaier? In een eindeloze serie steeg de spanning naar grote hoogte.  De meeste schutters bleven ijzig koel in de warme zon. En toen was daar eindelijk een winnaar. Weer een rake trap van De Zaaier, gevolgd door een misser van de Tweemaster. Alle voetballers en de organisatie van USV kregen de complimenten van wethouder André Schuurman, die op het balkon van sportpark Hulsterlanden de prijzen uitreikte.

De Zaaier (blauwe shirts) won de finale bij de jongens na een zeer spannende serie van de Tweemaster (gele shirts).

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!