Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 14 april 2018.

USV 4x4 Glasgow Rangers en Celtic

Vandaag stonden de wedstrijden tegen onze Oosterburen op het programma. Hertha/Bayern/ Borussia ze waren door de late aankomst vanuit het Oosten al wat de weg kwijt en wisten de weg ook niet meer terug te vinden. We zijn met hoge uitslagen als 8-0 en 7-1 als team te sterk gebleken voor ze. De resultaten van de trainingen en de vele wedstrijden die we nu als team samen spelen begin je goed terug te zien. Op naar volgende week dan mogen we weer thuis spelen.

USV JO8-1g –  Dos Kampen JO8-5 (13-1)

SP Daarle JO11-1 – USV JO11-1 (7-3)

Na een sterk begin, wat resulteerde in een 0-2 voorsprong, zakten we daarna ver terug. Dit was mede te wijden aan de tegenpartij. Deze hadden enkele goede spelers er tussen lopen die elkaar goed wisten te vinden. Al gauw resulteerde dat in een achterstand voor ons. Na de rust speelden we stukken beter dan ervoor echter we konden niet verhinderen dat de tegenpartij verdient wist te winnen. Volgende keer beter.

ST:SC Balkbrug/Avereest JO11-2 – USV JO11-2 (2-9)

USV heeft prima gevoetbald. In het begin nog gelijk op, maar na ongeveer 15 minuten spelen werd USV beter. Bij vlagen heel mooie combinaties en samenspel, waar mooie doelpunten uit werden gescoord. Met de rust een mooie voorsprong van 2-5. En na de rust werd er nog vier keer gescoord. Een leuke wedstrijd om naar te kijken, ondanks het grote verschil in doelpunten.

USV JO11-3 – Nieuwleusen SV JO11-8m (5-7)

Vandaag niet zo warm maar toch een wedstrijd, dit keer thuis tegen de meiden van SV. Met de rust leuke stand 2-2 de tweede helft ging het bij de meiden toch beter dan bij ons Helaas konden we er weinig tegenin brengen om gelijk te blijven maar ja toch nog drie erbij. Uitslag 5-7 op naar de volgende wedstrijd.

USV MO11-1 –  WVF MO11-1 (2-2)

Vandaag speelden we thuis tegen WVF. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want beide teams stonden nagenoeg gelijk. We gingen goed van start. Al redelijk snel maakten we de 1-0. Daarna werd WVF sterker. Zij hadden meer balbezit en kwamen er soms gevaarlijk door. Voor rust scoorden zij de 1-1. In de rust hebben we wat tactische aanpassingen gedaan en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Beide teams hadden kansen en er werden mooie duels uitgevochten. Wij maakten de 2-1 en we leken de 3 punten binnen te hebben. Helaas scoorden zij net voor tijd de 2-2. Gezien de wedstrijd een goede uitslag, want beide teams waren aan elkaar gewaagd. Top gespeeld, dames.

USV JO13-2 – Ens JO13-2g (6-0)

USV JO13-3 – ZAC JO13-4 (0-4)

USV MO13-1 – Berkum MO13-2 (3-3)

Na twee weken rust mochten de dames eindelijk weer de wei in. Vanwege het blessure leed ondersteund met wat kracht uit MO13-2. We gingen goed van start en wisten met mooi en effectief spel al snel op voorsprong te komen. Eigenlijk had Berkum weinig te vertellen de eerste helft. Ruststand 2-0. Na rust ontstonden er allerlei vervelende blessures die grote impact hadden op de speelsters en de bezetting. We verloren steeds meer de grip op de wedstrijd en in de laatste minuut maakte Berkum nog gelijk. Goed gevoetbald dames, het was vooral pech wat ons tegen zat.

Hatto Heim JO15-3 – USV JO15-2 (6-0)

SVI JO15-5 – USV JO15-3 (5-0)

Vandaag uitwedstrijd bij SVI, de nr 2. De jongens hebben vandaag als een team gevoetbald, tegen 12 man. Bedankt scheids!

Voorwaarts V MO15-1 – USV MO15-1 (1-2)

Vanmorgen naar Westerhaar Vriezenveensewijk voor de uitwedstrijd tegen Voorwaarts. Het begin was niet best, we stonden binnen no-time op een 1-0 achterstand. Hierdoor waren we wel meteen goed wakker en nadat we allemaal de afspraken goed nakwamen kantelde de wedstrijd in ons voordeel. Doordat bijna alle persoonlijke duels werden gewonnen werd de druk op de goal van Voorwaarts steeds groter wat uiteindelijk vlak voor rust resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Na de rust stonden we goed en zijn we eigenlijk niet meer in de problemen gekomen. De tegenstander kwam er nauwelijks meer uit en het was wachten op een doelpunt van USV. Uiteindelijk viel het verlossende doelpunt door een terecht gegeven penalty die feilloos werd benut. Smet op de wedstrijd was de polsblessure van onze midmid Elsa die we een tijdje moeten missen, beterschap! Volgende week komt om 13.00 uur kampioenskandidaat v.v. Raalte op bezoek in Nieuwleusen.

Gramsbergen JO17-2 – USV JO17-1g (10-0)

USV MO17-1 –  Go Ahead Kampen MO17-1 (1-3)

Wedstrijd met 2 gezichten bestaat dat?. Jazeker. Vanmiddag live gezien. Wat jammer van de eerste helft dat we met 3-0 achter komen en daardoor wellicht de wedstrijd verliezen. Details waarom is niet zo belangrijk. De tweede helft meer in de aanval en goed combinatiespel. Een keer gescoord en genoeg “bijna” gescoord. Nu maar hopen dat het spel zoals gespeeld in de tweede helft een vervolg krijgt.

Nieuwleusen SV JO19-2 – USV JO19-1 (2-0)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!