Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 28-4-2018.

4x4

Vandaag leuke wedstrijden in Balkbrug gespeeld. Mooi weer en 3 overwinningen en een wedstrijd net met 1-0 verloren. Op naar de wedstrijden in Mei.

USV MO11-1 – HTC MO11-1 (3-3)

Op woensdag speelden we de inhaalwedstrijd tegen HTC. Dit was een wedstrijd waarbij we ons beste spel hebben laten zien. We kwamen met 1-0 voor, later zelfs met 2-0, maar voor rust scoorden zij de 2-1. Gelijk na rust maakten zij gelijk. Wij hadden veel moeite met hun fysieke spel. 3 minuten voor tijd scoorden wij de 3-2. Helaas maakten zij net voor tijd gelijk. Een top wedstrijd!

USV MO11-1 – Heino MO11-1 (7-2)

Vandaag speelden we thuis tegen Heino. We speelden een prima wedstrijd. Al heel snel kwamen we op voorsprong met 1-0. Ook de 2-0 stond snel op het scorebord. Daarna scoorde de tegenstander, maar voor rust scoorden wij nog 2x. Na rust gingen we door met scoren. Vandaag speelde Famke voor het eerst mee en dat ging super goed. Top gespeeld vandaag, dames.

Gramsbergen JO11-5  – USV JO11-2G (9-0)

Duidelijk een geval van een na- koningsdagdipje. Ons team had deze wedstrijd, op enkele schaarse aanvallen na, geen kans op een overwinning of gelijk spel. Er werd geen tegenstand geboden en op alle fronten kwamen we tekort. Feit dat we geen wissels hadden zal hier iets aan bijgedragen hebben, maar dat was niet de oorzaak. Met de rust stonden we al met 4-0 achter en het werd uiteindelijk 9-0. Kortom, een wedstrijd om van te leren.

USV JO11-3  – ASC’62 JO11-6G (5-8)

Weer een lekkere vroege wedstrijd vandaag tegen Dalfsen. Voor de rust vlogen de doelpunten van de tegenstander er goed in van onze kant kwamen de doelpunten iets later opgang maar toch nog 5 erin goed gedaan jongens.

Be Quick’28 MO13-1 – USV MO13-1(0-3)

Vandaag met een mixteam op pad. Veel blessure leed en de meivakantie maakte dat we 6 dames moesten inhuren van de MO13-2 en de MO15. De eerste helft was dit terug te zien in het spel. De dames moesten even aan elkaar wennen. Toch wisten we met een 0-1 voorsprong de rust in te gaan. De tweede helft liep het als een trein en werd er goed gecombineerd wat leidde tot veel kansen. Hier werden er twee van verzilverd. Een 0-3 winst dus. Trots op de dames en op naar de volgende wedstrijd!

USV MO15-1 – Vroomshoopse Boys MO15-1(0-0)

Vandaag tegen het laag geklasseerde Vroomshoopse Boys. Na twee overwinningen was het zelfvertrouwen groot, het werd echter een lastige wedstrijd. Door vakantie en blessures moesten we de opstelling op een aantal plekken aanpassen maar dat was in het veld niet te zien. In beide helften wisten we de tegenstander vast te zetten op eigen helft en een handvol kansen bij elkaar te voetballen. Mede door de goed keepster van de tegenstander en de paal wisten we helaas het net niet te vinden. Over twee weken de uitwedstrijd tegen JVC Dedemsvaart. Daar hebben we nog wat goed te maken….

USV JO15-1G – Berkum JO15-2 (1-5)

USV JO15-3 – Vilsteren JO15-1 (3-6)

Goed gestart vandaag, met 1-2 achterstand de rust in. Na rust ging het minder goed. 1-6 achter. Op het eind ging het een stuk beter, 3x gescoord waarvan 1 afgekeurd. Te laat! Nog 2 wedstrijden voor de boeg. Kom op jongens! Bedankt aan de geleende spelers.

USV MO17-1 – Olympia’28 MO17-1 (1-1)

Een wedstrijd met een tegenstander die toch iets beter leek/was. Ze hebben ontzettend veel corners gehad maar door uitstekend te verdedigen gingen de ballen er niet in. Ellen heeft uitstekend gekeept en menig knappe reddingen verricht. Hoe dan ook. Een gelijkspel over de streep gehaald.

Deto JO19-2 – USV JO19-1 (0-6)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!