USV 2 uitgeschakeld na strafschoppen

Ondanks een groot veldoverwicht strandde USV 2 (zondag) in de halve finale van het bekertoernooi. Lettele nam na de 1-1 eindstand de penalty's beter en plaatste zich voor de finale in Hellendoorn. Lettele kwam voor rust tegen de verhouding in op voorsprong via een strafschop. Na rust liep USV zich stuk op de zeer solide verdediging van de tegenstander. Het leek dan ook 0-1 te blijven toen in blessuretijd Sietse Jouwsma alsnog uit een corner de gelijkmaker scoorde. In de aansluitende penaltyserie wist USV doelman Marcel Meesters een inzet te keren maar dat was niet voldoende omdat USV 2x een misser liet noteren.

Marcel Meesters
Typerend beeld uit de wedstrijd: doelman Marcel Meesters kijkt werkeloos toe hoe zijn aanvallers zoeken naar een gaatje in de Lettele verdediging.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!