Combitoernooi 2018 opnieuw met veel attracties

combi 2018 543x768De 34e editie van het populaire Combitoernooi belooft zaterdag 9 juni weer een top- evenement te worden bij USV. Net als vorig jaar worden de 4 poules vastgesteld tijdens een live lotingsavond. Dit gebeurt op donderdag 24 mei in het clubgebouw van USV. Vanaf 20.00 uur rollen de balletjes met de namen van de 36 deelnemende teams uit de champagnekoeler. Uiteraard is iedereen van harte welkom om deze officiële lotingsavond bij te wonen.

Zaterdag 9 juni: Matchday!
Op de toernooidag zelf is er voor elk wat wils op sportpark Hulsterlanden. Niet ontbeten? Geen probleem. Er zijn heerlijke belegde broodjes van Bakker Timmer verkrijgbaar. En vanzelfsprekend brandt vanaf lunchtijd op het terras de barbecue van de supportersvereniging van USV. Power Force show events uit Zwolle zorgt de hele dag voor de muziek. Van 17.00 tot 18.00 uur is er een ‘Piratenuur’ met bekende lokale piraten. Gevolgd door een live optreden van Master Stu. De in Paramaribo geboren zanger wordt ook wel ‘De Zwarte Hazes’genoemd. Bij deze Amsterdamse entertainer klinkt het allemaal net even anders. Zijn typische accent zorgt vanaf het eerste nummer voor een feestelijke en gezellige sfeer.

Volop vermaak voor de kinderen
Ook aan de kinderen wordt tijdens het Combitoernooi gedacht. Van 10.00 tot 12.00 is er een speciale kinderochtend. Met een springkussen en gratis suikerspinnen, verzorgd door Kinderdagverblijf ‘Winkies’.

Wie wint Combi 2018?
Is het titelhouder BG Gelul ende Geblaet? Of gaat een ander team de eretrap omhoog om de grote beker in ontvangst te nemen? Kom kijken. Want één winnaar is hoe dan ook bekend. Dat is het publiek. Omdat er deze dag weer heel veel te zien en te beleven is bij USV.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!