G04FAST voetbalkamp voltreffer

Op 7, 8 en 9 mei was het Go4FAST voetbalkamp voor het eerst te gast bij USV. Op sportpark Hulsterlanden werd alles uit de kast gehaald om er voor de 50 deelnemers een echt voetbalfeest van te maken.

1718Go4FAST 2
Een handtekening van Stef Nijland (PEC Zwolle)

Go4FAST organisator Mathijs van Faassen en zijn trainers stonden garant voor 3 dagen  boordevol leuke voetbalactiviteiten.  Van een voetbalquiz tot een voetbalzeskamp. Van opblaasbare voetbalattracties tot de komst van PEC Zwolle speler Stef Nijland. Dit alles afgewisseld door een aantal verfrissende wateractiviteiten. Want het was schitterend weer. De deelnemers aan het kamp genoten met volle teugen van het  gevarieerde programma. Mede dankzij de gastvrijheid van USV kijkt de organisatie van Go4FAST dan ook terug op een paar zeer geslaagde dagen.

1718Go4FAST 1
De deelnemers aan het Go4FAST voetbalkamp bij USV

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!