Mathijs Wildeboer winnaar USV FIFA toernooi

Afgelopen zaterdag vond voor de eerste keer een FIFA-toernooi plaats in het clubgebouw van USV. Op de professionele apparatuur van Rent ’n Play uit Reutum deden 25 junioren een gooi naar de felbegeerde titel. Mede door de spanning liep de tempratuur soms hoog op in de gameroom. Na een zinderende poulefase en een spannend vervolg liet Mathijs Wildeboer zien dat hij niet alleen buiten op het veld zijn mannetje staat. Hij is de eerste E-Champion ooit van USV! Dirk-jan Jansen werd tweede, gevolgd door Jochem Dijsselhof en Jort Kouwen. Organisator Kevin ten Klooster toonde zich tevreden en gaat net als de enthousiaste deelnemers graag komende winterperiode op herhaling.
FIFA 2
Spanning in de gameroom

FIFA 1
De Beste E-voetballers van USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!