Uitslagen en wedstrijdverslagen Jeugd USV 12 Mei 2018.

USV 4X4
Vandaag onder super mooie zonneschijn twee leuke wedstrijden thuis gespeeld. Door de wat andere samenstelling van de teams door verhinderde spelers hebben we er 1 team van 6 van gemaakt. De tegenstander net zo. Op een groter veld gespeeld ! Super om te oefenen voor straks. De eerste helaas nipt met 1-0 verloren. Het was een potje wat mooi gelijk op ging. De tweede dik verdient met 3-0 gewonnen ! Daarna nog penalty’s, douchen en Evert-Ranja!

USVJO8-1g – HHC JO8-2 (6-5)
Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen HHC JO8-2. Wij waren al voor geïnformeerd over de tegenstander omdat de JO8-2 van USV een aantal weken geleden in Hardenberg een 4-5 overwinning had geboekt. Hetzelfde spelbeeld ontwikkelde zich tijdens deze wedstrijd. Het was volkomen gelijkwaardig en we waren fysiek tegen elkaar op gewassen. Met goed combinatie voetbal werd de eerste time out (10 min) bereikt met een 2-2 stand. Even 1 minuut drinken, een aantal tips gegeven en weer 10 minuten leuk voetbal gezien wat resulteerde in een 4-3 voorsprong in de rust.
Na de rust stuitte we een aantal keren op de zeer goed keepende keeper van HHC. Uiteindelijk liepen we uit naar een 6-4 voorsprong en in de laatste seconden werd het nog 6-5. Complimenten aan het gehele team (Sarah, Chloe, Tijn, Niels, Joris, Stijn en Fabian). Het was een geweldige teamprestatie met goed samenspel en aanvallend voetbal. De ouders aan de zijlijn waren trots op deze toppers!

Swift’64 JO8-1g – USV JO8-3 (6-13)
Geen verslag ontvangen

USV JO11-2 – JVC Dedemsvaart JO11-8 (5-5)
Een gelijk opgaande wedstrijd. Alhoewel Dedemsvaart wat meer kansen had. Spannend tot het einde. In de eerste helft achter met 3-1. Na de aansluitingstreffer kwam USV in de tweede helft terug van 3-3 tot 4-3. De voorsprong was van korte duur. Uiteindelijk werd het 5-5.

USV MO11-1 – Berkum MO11-1 (4-5)
Vandaag speelden we thuis tegen Berkum. We begonnen in de eerste helft super goed. Iedereen hield goed zijn positie en we gingen met 3-0 de rust in. Helaas begonnen we in de tweede helft heel slap. Gelijk vanaf de aftrap scoorde Berkum en al snel scoorden ze ook de tweede. We kwamen er totaal niet aan te pas en lieten hun lekker voetballen. Hierdoor liepen ze snel uit naar 3-5. Aan het eind van de tweede helft gingen we er weer voor en scoorden we de 4-5. Helaas was dit te laat. Een wedstrijd met 2 gezichten. Jammer. Volgende week beter.

USV JO13-1 – Berkum JO13-3 (8-0)
Geen verslag ontvangen

CSV’28 JO13-11 – USV JO13-2 (7-4)
Geen verslag ontvangen

Dalfsen JO13-3 – USV JO13-3 (4-2)
Geen verslag ontvangen

ASC’62 MO13-2 – USV MO13-1 (3-2)
Spanningen sensatie op de vroege morgen. Met wat half fitte en de altijd weer gemotiveerde leen speelsters van MO13-2 vertrokken we vlak na zonsopkomst naar Dalfsen. Het was even zoeken naar de juiste opstelling, maar uiteindelijk stond het prima en werd er fantastisch gecombineerd en getikt. We kwamen op een 1-0 achterstand en na rust dachten we hup alles op de aanval. Achter staan we toch, we kunnen er alleen maar op vooruit gaan. Het werkte en een hele tijd leek het erop dat we met een punt weer terug naar Nieuwleusen zouden gaan. Helaas gooide een snelle aanvalster van ASC roet in het eten en werd het toch nog 3-2. Het maakte de coaches echter niet minder trots. Wat een inzet, strijd en wil om te winnen. Top dames het was genieten!

USV MO13-2 – HHC Hardenberg MO13-1 (2-2)
Met een warm zonnetje boven het veld mochten de meiden vandaag aantreden tegen de koploper HHC, die ongeslagen bovenaan staat. Helaas waren we niet helemaal compleet en hadden 5 van onze meiden al een wedstrijd in de benen, dus het was afwachten hoe het vandaag zou lopen. Een paar aanpassingen in de opstelling en de meiden verteld, dat ze vandaag de bal het werk moesten laten doen vanwege de warmte, dus lekker voetballen was ons motto vandaag. Bij vlagen lukte dat ook wel.
Vanaf de aftrap vloog HHC er bovenop en hadden we het erg zwaar in de achterhoede de eerste 10 minuten. Maar met hard werken en teamgeest hielden we lang de 0 vast, maar in de 18e minuut viel toch de 0-1 voor HHC. Niets aan de hand, gewoon blijven voetballen was de kreet van de trainer / coach. In de rust even naar de kleedkamer en een dikke pluim en wat tips…..
De meiden waren weer een beetje opgeladen door de ranja van Evert en klaar voor de 2e helft. Vanaf de aftrap vlogen onze meiden er meteen bovenop en in de 32e minuut werd dat al beloond met een mooie 1-1 door Tirza. De USV meiden kwamen toen in een flow en HHC was het even kwijt…..Met veel strijd van beide kanten, was het voor het publiek een mooie en spannende wedstrijd om naar te kijken. Met hard werken, mooi voetbal en teamgeest viel 5 minuten voor tijd de 2-1 voor ons door Merle! Helaas was dit genoeg, want vlak voor tijd scoorde HHC nog vanuit een hoekschop en via een speelster van ons de 2-2. Vlak daarna klonk het eindsignaal en met een trots en blij gevoel vielen de meiden van USV op het gras, ze waren kapot, omdat ze tot het gaatje waren gegaan vandaag en 2 punten van de koploper hadden afgesnoept!
EEN HELE SUPERDIKKE PLUIM VOOR HET GEHELE TEAM, EEN TOPPRESTATIE VANDAAG !!!!!

Owios JO15-1 – USV JO15-1g (5-1)
Geen verslag ontvangen

USV JO15-2 – Heino JO15-3 (2-6)
Geen verslag ontvangen|

USV JO15-3 – SC Balkbrug / Avereest JO15-2g (5-2)
Vandaag thuis tegen Balkbrug. Met z’n allen tot een mooi eindresultaat gekomen.
Donderdag 24 mei onze laatste wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Ommen.
Kom allemaal eens kijken, dat hebben ze verdiend!

JVC Dedemsvaart MO15-1 – USV MO15-1 (0-6)
Top wedstrijd. Vaak hebben we tegen een iets mindere tegenstander moeite om het spel te maken. Maar dit keer niet, we hadden de tegenstander vanaf het begin vast gezet op eigen helft en was het wachten op de doelpunten. Door goed combineren scoorden we voor rust 4 en na de rust 2 doelpunten. Inmiddels 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden en een mooi plekje in de middenmoot. Volgende week spelen we thuis tegen Ommen om 13.00 uur.

USV JO17-1g – HHC Hardenberg JO17-5 (1-2)
Geen verslag ontvangen

’t Harde MO17-1 – USV MO17-1 (2-5)
Een prachtig resultaat met mooie doelpunten. Scoren door diagonaal inkoppen is iets wat het team nog niet heeft meegemaakt door de jaren heen en mooi om te zien. Waren er uitblinkers. Nee. Gewonnen door het collectief waarbij alles op de plek viel.
Grote klasse dames.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!