Uitslagen en wedstrijdverslagen JEUGD USV 19 Mei 2018.

USV 4x4 Manchester United / Liverpool – Glasgow / Celtic

Mooi voetbalweer vandaag voor onze 6 wedstrijden bij de buren van SV. Met onze nieuwe aanwinsten, doorgestroomd vanuit de kabouter opleiding maakten we een goede start. euke wedstijden met mooi uitslagen voor ons 6-1, 4-1, 2-2, 4-1, 6-3 en een 1-2 die het resultaat was van een rollertje over de doellijn….op naar volgende week.

SJO JCHW JO8-1 – USV JO8-1g (5-10)
Afgelopen zaterdag was het om 8:00 uur al weer verzamelen om richting Hoonhorst te vertrekken naar de jeugdcombinatie van Hoonhorst en Wijthmen. Wij als leiders waren erg benieuwd, waarom, de vrijdagmiddag ervoor had de JO8 spelers een twee uur durende clinic gevolgd vanuit de KNVB i.s.m. KPN op ons sportpark. Dit was een zeer intensieve training met weinig rustmomenten waar ons het aanvallen en verdedigen in zeer leuke trainingsvormen is bij gebracht. Dit was een zeer geslaagde middag met alleen maar positieve en leuke verhalen van de kids en de ouders. Dus zekers voor herhaling vatbaar. Hierna hebben we dit evenement in de kantine afgesloten met een “diner” en vertrokken we 18:30 uur huiswaarts. En nu is de vraag hoe ging het in Hoonhorst... Wij waren gewaarschuwd omdat ze de woensdagavond ervoor van USV JO8-2 gewonnen hadden. Vanaf de aftrap ontstond weer een leuke gelijkwaardige wedstrijd. De eerste time-out werd bereikt met een 2-2 stand. Bij rust hadden we een 3-4 voorsprong te pakken. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. Zeer mooie combinaties zorgde ervoor dat we in de tweede helft konden uitlopen naar een 5-10 eindstand. Na een intensieve clinic was dit weer een geweldige teamprestatie van deze toppers!

CSV ’28 JO8-6 – USV JO8-2 (5-3)

USV JO11-1 – Mariënberg JO11-1g (6-3)

USV JO11-2 – ASC ’62 JO11-5g (3-8)

Zwolle SV JO11-4g – USV JO11-3 (11-3)

Vandaag een wedstrijd in Zwolle. De eerste helft waren de tegenstanders sterk bezig, helaas vielen de doelpunten allemaal in hun voordeel. De tweede helft kwamen we meer aan de bal en gingen er toch nog mooi drie van onze kant in. Volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd.

ST:HMC MO11-1 USV MO11-1 (9-2)

Vandaag speelden we tegen de koploper. We begonnen met een andere opstelling en dit vonden de meiden best lastig. Wij scoorden wel het eerste doelpunt, maar vervolgens was Hattem veel beter. Zij speelden beter over en wij lieten ze ook voetballen, zonder veel tegenstand. Hierdoor gingen we de rust in met een achterstand van 8-1. Na rust gingen we veel feller de duels in, waardoor we veel beter werden. Wij scoorden een doelpunt en de tegenstander ook nog 1x. De tweede helft was dus stukken beter. Volgende week de laatste thuiswedstrijd.

HHC Hardenberg JO13-2 – USV JO13-1 (1-1)

Go Ahead Kampen JO13-4 – USV JO13-2 (4-6)

Be Quick ’28 JO13-5 – USV JO13-3 (6-6)

Vandaag uit tegen Be Quick.  Op naar Zwolle. Het team had er zin in. Zouden wij eindelijk weer een paar punten mee naar huis nemen? USV ging goed van start. In de eerste minuut scoorde Bram al de 0-1. Een mooi begin. In de 10e minuut scoorde Be Quick ook en was de stand weer gelijk. USV ging lekker door en scoorde vervolgens nog 3 x wat resulteerde in een mooie tussenstand van 2-4. In de pauze een korte peptalk. We staan voor maar we zijn er nog niet.  Ook in de openingsminuten van de 2e helft scoorde USV en was de stand 2-5. In de 6e minuut scoorde Be Quick ook weer.  3-5. Vervolgens bleef Be Quick bleef voetballen en scoorde vervolgens nog 3 x waardoor zij zelf op een voorstand kwamen van 6-5. Gelukkig scoorde USV weer de gelijkmaker in de  26e minuut. Met nog een paar minuten op de klok rook USV de overwinning. Helaas liep de stopwatch van scheidsrechter blijkbaar sneller en werd er afgefloten. Eindstad van een “bijzondere” wedstrijd: 6-6.

USV MO13-1 – SV Nieuwleusen MO13-1 (1-4)

Na een flitsende start en 1-0 voor, kwam er een keerpunt in het team. Gevolgd door bijzondere tegengoals waar de meeste goals van ons zelf kwamen of veroorzaakt werden. Uiteindelijk verloren met 1-4.

USV JO15-1g – EFC ’58 JO15-1 (3-3)

USV MO15-1 – SJO JCO MO15-2 (0-0)

We konden al aan de stand zien dat dit een gelijk opgaande wedstrijd zou gaan worden.

De eerste helft had USV het veldoverwicht en met name de eerste 15 minuten speelden we sterk maar echt grote kansen leverde dit niet op. De tweede helft kwamen we steeds meer onder druk te staan wat twee grote kansen opleverde voor de Jeugd Combinatie Ommen, deze kansen werden echter vakkundig door onze keepster onschadelijk gemaakt.

Uiteindelijk kon iedereen leven met een gelijkspel en zijn we inmiddels al weer 5 wedstrijden ongeslagen! Volgende week spelen we onze laatste competitiewedstrijd in Hardenberg tegen HHC.

USV JO17-1g – PH JO17-2 (1-9)

SVI MO17-1 – USV MO17-1 (5-0)

SVI altijd lastig zo ook vandaag. We waren niet slechter maar ja het scoren ging niet vandaag.

Snelle counters van SVI en dan loopt de score snel op. Het zij zo.

USV JO19-1 – SVZW JO19-2(5-0)

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!